کد خبر:۲۳۸۶۹۸

مشارکت بنیاد برکت در 130 طرح اقتصادی در مناطق محروم

بنیاد برکت برای ارتقای توانمند سازی اقتصادی و کارآفرینی در مناطق محروم کشور ، مشارکت در 130 طرح اقتصادی را در 28 استان کشور آغاز کرده است .
مشارکت بنیاد برکت در 130 طرح اقتصادی در مناطق محروم

 

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، طرح ها بیش از 700 روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر 550 هزار نفر پوشش می دهد و حدود 100 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می کند .


بنیاد برکت پنج سال پیش زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد تا وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناطق محروم کشور را متحول سازد .


در این خصوص این بنیاد تاکنون اقدام به بررسی و تحلیل بیش از 2000طرح اقتصادی در مناطق محروم کرده است .


طرح هایی که بنیاد برکت در آنها مشارکت کرده تاکنون بطور میانگین 63 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و 30 طرح نیز به بهره برداری رسیده است .


حجم کل اعتباراتی که در این طرح ها صرف شده بالغ بر 13 هزار و 500 میلیارد ریال است .


یکی از اصلی ترین اهداف تاسیس بنیاد برکت کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروه ها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم است .


الگوی فعالیت در این طرح ها مشارکت حداکثر 49 درصدی با کارآفرینان در اجرای طرح های کوچک و متوسط با استفاده از مدل های مالیه خرد است .


سیاست راهبردی بنیاد برکت در اجرای پروژه اقتصادی در مناطق محروم کشور، پرهیز از تصدی گری و استفاده کامل از توان سازمان های غیر دولتی، عام المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی کارآفرین و سپردن مسئولیت و مدیریت طرح با کارآفرین بومی ، است .


ارتقای توانمندی ، دانش و مهارت حرفه ای شرکای برکت از طریق آموزش و مشاوره های حقوقی و فنی، مالی و بازرگانی ، از دیگر سیاست های راهبردی این بنیاد است .


بنیاد برکت پس از 3 تا 5 سال از زمان مشارکت و ایجاد ثبات و پایداری در طرح ، خروج خود را از طرح آغاز می کند .


بنیاد برکت تلاش دارد میزان سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته را تا میزان حداقل 40 هزار میلیارد ریال ، افزایش دهد و در همین حال مدل های توانمندسازی را بر حسب شرایط فرهنگی جغرافیایی مناطق مختلف کشور ، توسعه دهد .


ایجاد مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در توانمندسازی مناطق کمتر توسعه یافته و معرفی مدل توانمندسازی بنیاد برکت به سایر کشورهای اسلامی ، از برنامه های آینده بنیاد برکت است .
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار