آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۸۸۷۱
روزی‌طلب در غرفه مرکز اسناد خبر داد:

انتشار 200 سند درباره گروه فرقان در «ترکیب التقاط و ترور»

نویسنده کتاب «ترکیب التقاط و ترور» گفت: در این کتاب 200 سند درباره گروه فرقان را منتشر کرده‌ام که از جمله آنها می توان به مسائلی درباره موسوی‌خوئینی‌ها ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم رونمایی از کتاب «ترکیب التقاط و ترور» با حضور محمدحسن روزی‌طلب نویسنده اثر و جمعی از اهالی رسانه عصر امروز در غرفه مرکز اسناد انقلاب اسلامی برگزار شد.

 

روزی‌طلب در این مراسم گفت: در این کتاب 200 سند درباره گروه فرقان وجود دارد که از جمله آنها می توان به مسائلی درباره موسوی‌خوئینی‌ها، ترور مقام معظم رهبری در سال 1360، اسناد توبه اعضاء گروه فرقان و باج‌گیری آنها و اعتراضاتشان اشاره کرد.

 

روزی‌طلب ادامه داد: اکثر اعضاء گروه فرقان مانند علی حاتمی، ‌بابک تبریزی و محمود کشانی از شاگردان خاص موسوی خوئینی‌ها بودند که اسناد این وابستگی در این کتاب وجود دارد؛ نوع تفاسیر آقای خوئینی‌ها از آیات قرآن که آیت‌الله مهدوی‌کنی آن را تفاسیر تفنگی می‌نامند بسیار شبیه تفاسیر اکبر گودرزی رهبر گروه فرقان است.


نویسنده کتاب «ترکیب التقاط و ترور» افزود: این دو تفسیر در یک اثر منتشر شده است که همان کتابی بوده که شهید مطهری در مقدمه کتاب «اسلام و مقتضیات زمان» به اشاره آن پرداخته و مورد نقد قرار داده است.


این نویسنده گفت: این کتاب سه دهه فعالیت سخت بنده است چرا که به نظر من تاریخ 57 تا 60 مهمترین برهه تاریخی در 20 سال کشور بوده یعنی اگر اسناد مربوط به اتفاقات این سالها را مشاهده کنیم به وضوح آن را خواهیم فهمید.


روزی‌طلب اظهار داشت: در آینده مرکز اسناد انقلاب اسلامی 3 الی 4 عنوان کتاب با عنوان سند‌نگاری بعد از انقلاب از بنده را منتشر می‌کند که در آن شکل‌گیری کودتای نوژه و تشکیل نهادهای انقلابی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی را مورد بررسی قرار داده‌ام.


وی خاطر نشان کرد: کتاب «ترکیب التقاط و ترور» دارای چهار فصل با عناوین تفسیر‌های تفنگی، التقا در کج‌راهه ترور، برخورد با فرقان و توحیدی که به ضلالت رسید است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار