کد خبر:۲۳۹۹۵۵
گنجی در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو»:

کارآیی، تدین و پیشینه افتخارآمیز 3 ویژگی رئیس جمهور باشد

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه با بیان اینکه ما در این انتخابات فرصت اشتباه نداریم گفت: کارآیی، تدین و پیشینه افتخار آمیز باید سه ویژگی رئیس جمهور ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، عبدالله گنجی عصر دیروز در دومین جشنواره «افسران جوان جنگ نرم» در دانشکده فنی شهید باهنر شیراز در پاسخ به «خبرگزاری دانشجو» در خصوص انتخابات عنوان کرد: انتخابات یکی از محل‌های مبارزه جنگ نرم است که دشمن در آن هنگام چشم‌هایش را تیز می‌کند؛ چرا که انتخابات صحنه تحرک مردم است.

 

وی با اشاره به اینکه فروپاشی از دوران با جنبش‌های اجتماعی نیز یکی از ابزارهای جنگ نرم است، افزود: جشنواره‌هایی مانند جشنواره «افسران جوان جنگ نرم» فرصت‌هایی است که از دل تهدیدهای جنگ نرم بیرون آمده است.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه تصریح کرد: برخی می‌خواهند انتخابات امسال ما را به دو صورت گفتمان سازش و مقاومت کنند، در حالی که ما باید در انتخابات از تجربه سال‌های گذشته بیشترین استفاده را کنیم.

 

گنجی تصریح کرد: باید به کسی رأی دهیم که کارآمدی، تقوا، تدین و ... را توأمان با هم داشته باشد.

 

به گفته وی، انتخابات یک نوع مبارزه برای ما است؛ چرا که دشمن بر روی خدشه دار کردن سلامت انتخابات تمرکز کرده است.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه با بیان اینکه ما در این انتخابات فرصت اشتباه نداریم و نباید با نگاه عاطفی به کسی رأی داد، عنوان کرد: کارآیی، تدین و پیشینه افتخار آمیز سه ویژگی رئیس جمهور آینده باشد.

 

گنجی ادامه داد: انتخابات می‌تواند بزنگاهی باشد که ما را از ریل خود خارج کند به همین دلیل نباید با نگاه تک عاملی به کاندیدایی رأی داد.

 

وی اضافه کرد: دولت‌ها به دلیل در اختیار داشتن منابع و قدرت شخصیت‌ساز هستند و در این راستا باید دانشحویان گفتمان انقلاب اسلامی را بر جامعه هژمون کنند.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه در خاتمه با بیان اینکه دانشجوی بسیجی نباید نگاه حقوقی به انتخابات داشته باشد، گفت: نگاه بسیج دانشجویی نگاه فکری است و کسی در بسیج به دنبال جریان نباشد؛ چرا که دچار بحران تحلیل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار