کاظم پوربدخشان در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در بیان افزایش فعالیتهای علمی، فرهنگی و هنری دانشگاه فناوریهای نوین قوچان گفت: فعالیتها در حوزه فرهنگی بسیار تقویت شده است و این دانشگاه با تشکیل هشت انجمن علمی برای هر رشته تحصیلی و تاسیس دیگر تشکلات دانشجوبی تاکنون 20 کرسی آزاداندیشی و تریبون آزاد در سطح این دانشگاه برگزار کرده است.
وی افزود: در سال گذشته با تاسیس مرکز فناوری در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی قوچان به دنبال ایجاد شغل برآمدیم که اولین بُعد آن ایجاد کارآفرینی برای شهر بود و در اولین اقدام، قرارداد برنامه آموزش کارآفرین برای 1000 نفر و ایجاد شغل برای 100 نفر با کمیته امداد منعقد شد.
رئیس دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان تصریح کرد: در سال 91 برنامه جامع 20سالهای برای دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان تهیه شد و همچنین در تمام مباحث دانشگاهی از قبیل فرهنگی، آموزشی و پژوهشی نقشه راه تدوین شده است.
پوربداخشان با انتقاد از وضعیت حجاب و عفاف در دانشگاهها بیان داشت: دانشگاه دانشآموز را با چادر تحویل میگیرد؛ اما مهندسی بدون چادر تحویل جامعه میدهد؛ یعنی در طول چهار سال تحصیل دانشجو قسمتی از عقاید خود را از دست میدهد.
وی با بیان اینکه با داشتن نقشه راه در سطح دانشگاه میتوان هدف گذاری کرد، گفت: با توجه به این امر میتوان آن را به سطح شهر نیز توسعه داد تا باعث رشد مناسبی در جامعه باشیم.
رئیس دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان خاطرنشان کرد: دانشگاه امیدوار است با حمایت از دانشجویان و خریداری وسایل آزمایشگاهی که برای اولین بار در کشور و در مرکز فناوری این دانشگاه ساخته شده بتواند تحققی به شعار سال گذشته مقام معظم رهبری بدهد.
دانشجو شرکت در انتخابات و دادن رأی را حقی برای خود تلقی میکند
پوربداخشان گفت: خیلی کم پیش میآید تا دانشجو رأی ندهد، این قشر فرهیخته شرکت در انتخابات و دادن رأی را حقی برای خود تلقی میکند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری پیرامون افزایش بصیرت خاطرنشان کرد: دانشجو و استاد با داشتن بصیرت کافی میتوانند از فتنهای که رهبری آن را بزرگتر از فتنه88 پیشبینی کردهاند گذر و خواب دشمنان را به یأس و ناامیدی تبدیل کند.
رئیس دانشگاه مهندسی قوچان گفت: البته باید به این نکته نیز توجه کرد که اگر بصیرت کافی نداشته باشیم به عنوان یک مهره دسته چهارم توسط دشمنان مورد استفاده قرار خواهیم گرفت.
پوربداخشان خاطرنشان کرد: خیلی کم پیش میآید تا دانشجو رأی ندهد، وی شرکت در انتخابات و دادن رأی را حقی برای خود تلقی میکند و این بدان معنی است که آنها به دنبال بصیرت افزایی هستند.