مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان گفت: مردم و مسئولان با بصیرت و هوشیاری بیشتری نسبت به حوادث و وقایع کشور برخورد کنند.
امیرحسین خادم صادق در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به اینکه ایام، ایامی بسیار حساس است، گفت: می طلبد که مردم و مسئولان با بصیرت و هوشیاری بیشتری نسبت به حوادث و وقایع کشور برخورد کنند.
وی افزود: در بحث اعلام صلاحیت ها باید مد نظر داشت که طبق صحبت ها و تذکرات مکرر امام راحل که بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری که پرچمدار و نگهبان اصلی از آرمان های آن درخت تناور می باشند، قانون ملاک و معیار اصلی و اساسی باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان تصریح کرد: در اعلام اولیه نتایج تایید صلاحیت ها، اعتراض به رای شورای نگهبان حق هر کاندیدایی می باشد که مجاری قانونی معین و مشخص برای آن تعریف شده است؛ استفاده از هر راهی غیر از راهکارهای قانونی طبق شرع و عرف و اخلاق، خلاف است.
خادم صادق گفت: بعد از رسیدگی به اعتراضات کاندیداها، عدم تمکین به رای نهایی متخصان امور، بهترین و بارزترین نشانه عدم صلاحیت کاندیداها، جهت احترام جایگاه ریاست جمهوری است.
وی افزود: رد صلاحیت به معنای جداسازی افراد از چارچوب نظام و یا پیاده کردن آنها از کشتی انقلاب اسلامی نیست، بلکه صلاحیت اخذ این جایگاه را ندارند و شاید متناسب تجربه، سن، اخلاق و سابقه آنها نبوده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: فشارهای روانی و اجتماعی جهت دریافت حکم حکومتی از مقام عظمای ولایت شروع شده که طبیعی است اگر مبنای درخواست ها غیرمنطقی و غیر قانونی باشد(که اکثرا هست) بی نتیجه می ماند و شخص معظم له تاکید فرموده اند: زیر بار درخواست های گزاف و زیاده طلبانه نمی روند.
خادم صادق گفت: وعده وعیدهای افراد قبل از ثبت نام و بعد از آن اعم از قانون گرایی و قانون پذیری در این برهه زمانی باید به عرصه ظهور دربیاید.
وی با بیان اینکه اساس انقلاب بر قانون و قانوگرایی بنا نهاده شده است و قائم به افراد و اشخاص نیست، ادامه داد: یاوه گویان در رد صلاحیت افراد دچار توهم و خودباوری بیش از اندازه می شوند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان گفت: قانون در هر مملکتی باعث جلوگیری از هر ظلم و بیداری است و شورای نگهبان و ساز و کار انتخاباتی ما جزو متقن ترین و قانونمندترین سازوکارهای دنیاست.
خادم صادق افزود: خط و نشان کشیدن افراد و طرفداران برای شورای نگهبان و نظام اسلامی و انقلابی مردم ایران نزدیک کردن آنها به سقوط در دره انحراف و فتنه انگیزی و نابودی شخصیت حقیقی و حقوقی آنهاست.
وی تصریح کرد: شاید بسیاری از افراد از جهاتی از مراجع تقلید بالاتر نیز باشند؛ اما از لحاظ اجرایی و مدیریتی رد صلاحیت شوند و صلاحیت ریاست جمهوری را نداشته باشند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان گفت: اینکه فرد رئیس مجمع بوده و یا در دولت وظایفی داشته یا نه ،ملاک نیست، بلکه مجموعه تمامی ملاک هاباید در نظر گرفته شود.
خادم صادق ادامه داد: بحث حضور تمام سلیقه ها که از سمت مقام معظم رهبری مطرح شده اولاً در وهله اول به حضور آحاد مردم برمی گردد و در باره کاندیداها اگر در حد سلیقه باشد صدق می کند و خطوط قرمزی وجود دارد که اگر از این خطوط خارج شوند به اختلاف اعتقادات کشیده می شوند.
وی افزود: برخی اختلاف اعتقادی دارند مثلا بحث اسرائیل و جنگ با او یک بحث اعتقادی است و نه سلیقه ای که در این مورد نیز قانون و چارچوب ها مشخص کننده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: با ورود به مراحل اصلی و اساسی انتخابات بتدریج افرادی که زوایای اعتقادی با اصول مقبول و مشروع انقلاب را دارند، ولایتمداری و قانونگرایی را از چهره برداشته و چهره اصلی خود را نشان می دهند.