کد خبر:۲۴۱۸۶۳
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران:
فشار اقتصادی دشمن برای کاهش حضور مردم در انتخابات است
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران گفت: هدف دشمن از فشارهای اقتصادی کاهش حضور مردم در انتخابات است.

ولی الله مدانلو در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با بیان اینکه حضور در انتخابات بیعت مجدد با رهبری است، اظهار کرد: شرکت مردم در انتخابات موجب ناامیدی دشمنان میشود.
وی با تاکید بر اینکه مشارکت گسترده مردم در انتخابات موجب خلق حماسه سیاسی میشود، افزود: این مشارکت، ثبات و امنیت سیاسی را برای کشور به ارمغان خواهد آورد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران با اشاره به اینکه ملت ایران با بصیرت و حماسه آفرین است، یادآور شد: جایگاه انتخابات و اهمیت آن در جامعه امروز به گونهای است که مقام معظم رهبری آن را حماسه اسلامی میدانند.
مدانلو با تاکید بر اینکه در آستانه انتخابات دشمن همواره تلاش میکند تغییر نگرش و تغییر موضوع در مردم نسبت به انقلاب ایجاد کند، خاطرنشان کرد: این کار دشمن، سابقه سه دههای دارد و حرف تازهای نیست.
وی با بیان اینکه دشمن همواره به دنبال ضعیف نشان دادن نظام اسلامی است، گفت: استکبار از ایران اسلامی و قدرت جهانی آن هراس دارد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران با اعلام اینکه دنیا از قدرت هستهای ایران میهراسد، بیان داشت: فشارهای امروز اقتصادی در کشور در ادامه همان فشارهای سیاسی است که در پی ایران هستهای به مردم تحمیل شده است.
مدانلو همچنین با بیان اینکه هدف دشمن از فشارهای اقتصادی، کاهش حضور مردم در انتخابات است، تاکید کرد: آنها می خواهند وانمود کنند همه مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم بوده و این تحریم ها هم به دنبال فعالیت های هسته ای و ایستادگی رهبر انقلاب وضع شده اند و مردم برای حل این مشکلات باید از جریان اصول گرایی فاصله بگیرند.
وی تاکید کرد: احساس ما این است که انقلاب هر روز قوت بیشتری می یابد و ریشه دارتر می شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران در پایان گفت: آثار انقلاب اسلامی امروز در داخل و خارج از کشور مشهودتر از گذشته است؛ هرچند مشکلات و کمبودها و نیز ناهنجاری هایی دیده می شود، اما نباید کارکردهای مثبت را نادیده گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.