آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۲۱۷
وزارت خارجه الجزایرخبرداد؛

شرکت وزیرخارجه الجزایر در اجلاس تهران درباره سوریه

سخنگوی وزارت خارجه الجزایر از شرکت وزیرخارجه این کشور در اجلاس بین المللی تهران درباره سوریه خبرداد.
شرکت وزیرخارجه الجزایر در اجلاس تهران درباره سوریه

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، الجزایر در اجلاس بین المللی تهران درباره سوریه شرکت می کند.

 

روزنامه الحیات نوشت مراد مدلسی، وزیرخارجه کشور الجزایر فردا برای شرکت در اجلاس بین المللی تهران درباره سوریه که با شعار «توقف خشونت و جلوگیری از گسترش بحران به منطقه» برگزار می شود، شرکت خواهد کرد.

 

عماربلانی، سخنگوی وزارت خارجه الجزایر با اعلام این خبر گفت که اجلاس تهران در چارچوب تلاش های بین المللی برای حل سیاسی بحران سوریه و همچنین تشکیل یک کنفرانس بین المللی برگزار می شود.

 

وی با اشاره به اینکه اجلاس تهران فرصت مناسبی برای بیان مواضع الجزایر درباره توقف خشونت ها در سوریه است، از اعلام آمادگی دمشق برای شرکت در کنفرانس ژنو2 استقبال کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار