به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، دشتی روز گذشته در نشست خبری اعضای ستاد انتخابات با اصحاب رسانه گفت: رسانه ها در انتخابات نقش ویژه ای را بر عهده دارند؛ چرا که با آگاهی بخشی و اطلاع رسانی مردم را برای حضور آگاهانه در انتخابات یاری می کنند.
وی بیان کرد: انتخابات زمینه حضور و تاثیر آحاد مردم بر مدیریت کشور را فراهم می کند و در مقیاس جهانی به عنوان ارائه یک الگوی اسلامی تعیین قدرت، بسیار حائز اهمیت است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: موضوع آموزش در اولویت فعالیت های ستاد انتخابات قرار دارد که لازمه انتخابات سالم، پر شور و باشکوه، عمل به مرّ قانون می باشد و عمل به قانون نیاز به آموزش دارد که برگزاری دوره های آموزشی در حال انجام است.
دشتی با بیان اینکه تبلیغات انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از سوم خرداد آغاز و تا ساعت 8 صبح روز 23 خرداد ماه ادامه دارد، گفت: فعالیت ستادهای تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری در شهرستان ها منوط به کسب مجوز از فرمانداری ها می باشد.
وی خاطرنشان کرد: تبلیغات انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا پس از اعلام نظر قطعی هیات نظارت شهرستان ها در خصوص صلاحیت نامزدها، از روز 16تا 22 خرداد ماه به مدت یک هفته صورت می پذیرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد افزود: تعداد نامزدهای ثبت نام شده برای انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی در شهرهای استان 755 نفر و در روستاها 2623 نفر بودند که در این بین 152 نفر زن و مابقی مرد هستند.
دشتی ادامه داد: تاکنون از بین 3378 داوطلب ثبت نام کننده در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، صلاحیت 2996 نفر احراز شده است و روند بررسی ها همچنان ادامه دارد.
وی تعداد کرسی های شورای اسلامی شهرهای استان را 129 کرسی و شورای روستاهای استان را 1138 کرسی اعلام کرد که تعداد هیأت های اجرایی تشکیل شده در انتخابات شوراهای شهر و روستا 29 هیأت و تعداد هیأت های اجرایی انتخابات ریاست جمهوری نیز 19 هیأت می باشند و در مجموع 17 هزار و 500 نفر در سراسر استان مجری برگزاری انتخابات 24 خرداد خواهند بود.
تقوایی، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری نیز در این نشست بیان کرد: اعضای شعب اخذ رأی در سراسر استان به جز شهر یزد، ملزم هستند برای تحویل تعرفه انتخابات شوراهای اسلامی به رأی دهندگان، نسبت به احراز توطن آنان اقدام نمایند بدین معنی که خانواده رأی دهنده حداقل یک سال در آن شهر یا روستا سکونت داشته باشند.
وی گفت: از 223 شعبه سیار اخذ رأی، در 161 شعبه سیار روستایی و 33 شعبه سیار شهری، رأی گیری هر دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها انجام می گیرد و در 28 شعبه سیار روستایی و یک شعبه سیار شهری فقط رأی گیری انتخابات رئیس جمهوری انجام خواهد شد.