آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۶۰۷
مشاور عالی نمایندگی ولی فقیه در سپاه تشریح کرد:

4 هدف راهبردی در انتخابات که منجر به حماسه سیاسی می‌شود / اصلح چه کسی است؟

جوانی با اشاره به فرمایشات رهبری، 4 هدف را راهبردی برای انتخابات دانست و گفت: با تحقق این 4 هدف، انتخابات به یک حماسه سیاسی تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، یدالله جوانی ظهر امروز در جمع بسیجیان فرهنگی در تالار ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان مشهد با اشاره به فرمایشات رهبری، برای انتخابات چهار هدف راهبردی دانست که  سبب می‌شود انتخابات به حماسه سیاسی تبدیل شود و تصریح کرد: هدف اول مشارکت گسترده و فراگیر است.


مشاور عالی نمایندگی ولی فقیه در سپاه هدف دومی را که در انتخابات باید محقق شود را این دانست که مردم سلامت انتخابات را حس کنند و تصریح کرد: دشمن همه ی ابزارش را به کار گرفته است تا انتخابات را ناسالم جلوه دهد؛ یکی از دوستام به نقل از دامادش می‌گفت که یک روحانی در حد اجتهاد در کلاس درس گفته است که « رئیس جمهور هم که مشخص شد».


جوانی این که عده‌ای بگویند گزینه نظام مشخص است را اشتباه دانست و گفت: سال 88 با این که تقلب نشده بود عده‌ای گفتند تقلب شده است؛ اگر کسی فکر می‌کند حوادث سال 88 به خاطر مناظره‌ها بود، تحلیل سیاسیش غلط است.


وی این افراد را کسانی دانست که بصیرت ندارند یا می دانند هدف اصلی چه چیز بوده است اما  نمی‌خواهند بگویند و تاکید کرد: با این که چهار سال از حوادث سال 88 گذشته است اما هنوز عده‌ای حتی تحلیل  سال 88 را هم ندارند؛ چنین کسانی چگونه می‌خواهند از گذشته عبرت بگیرند؟


مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان این که رهبری در خطبه معروف بعد از انتخابات هدف فتنه‌گران را مشخص و شفاف کرد، گفت: رهبری در آن نماز جمعه فرمودند:« احمق ها فکر می کنند که ایران هم گرجستان است»، یعنی از ابتدا مشخص کردند که حوادث سال 88 کودتای مخملی است که در ایران نتیجه‌ای نخواهد داد.


جوانی در خصوص هدف راهبردی سوم در انتخابات بیان داشت: ویژگی سوم این است که در انتخابات حماسی باید  فضای کشور آرام باشد؛ دشمن با التهاب و تشکیک در انتخابات می‌خواهد عده‌ای را تحریک کند تا به عده سلامت و آزادی انتخابات اعتراض کنندو از این طریق کشور را به تنش بکشاند.


مشاور عالی نمایندگی ولی فقیه در سپاه در خصوص هدف راهبردی چهارم بیان داشت: هدف چهارم کسب نتیجه مطلوب از انتخابات است؛ یعنی اینکه در انتخابات چه کسی شایسته و اصلح است؟ شایسته کسی است که پرچم انقلاب را استوار نگه دارد و به اهداف انقلاب برساند.


جوانی افزود: اصل کسی است که وفادار به گفتمان انقلاب و ولایت باشد.


وی با خطاب قرار دادن فرهنگیان شاغل در آموزش و پرورش تاکید کرد: باید این مسئله که شرکت در انتخابات یک تکلیف و حق شهروندی همه‌ی ماست را به دانش آموزانمان منتقل کنیم.


مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان این که انتخابات یک فرصت برای ملت که باید از آن استفاده کند،گفت: همان طور که شرکت در انتخابات واجب شرعی است، به اصلح رای دادن هم تکلیف است.


جوانی دو کار را لازمه شناخت اصلح دانست و بیان داشت: اول این که ملاک های اصلح و بعد گروه‌ها و جریان‌های انتخاباتی را هم بشناسیم.


وی بیان داشت: شورای نگهبان هشت نفر را به صورت فردی تایید صلاحیت کرده است اما باید ببینیم که هرکدامشان به چه عقبه و افرادی در عرصه انتخابات آمده‌اند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار