مصطفی مطلوبی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان کرد: با توجه به اینکه طبق نظر سنجی ها هنوز بیش از 60 درصد مردم کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب نکرده اند، به نظر می رسد که شیوه برگزاری مناظره های کاندیداهای ریاست جمهوری کمکی به افزایش شناخت مردم برای انتخاب کاندیدای اصلح نمی کند.
وی افزود: بر فرض اینکه صدا و سیما این مناظره ها را بر اساس یک رویکرد علمی مبتنی بر توصیه های روانشناسان و صاحب نظران رسانه طراحی کرده باشد، اما آیا نباید در مناظره ها متناسب با نیازهای مخاطب که اقشار مختلف مردم را شامل می شود عمل می شد.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: مناظره های انتخاباتی از برنامه هایی است که می تواند در شناخت کاندیدای اصلح مردم به مردم کمک کند؛ اما متاسفانه با این شیوه ای که رسانه ملی در پیش گرفته است تصور نمی کنم بشود به کاندیدای اصلح رسید.
مطلوبی بیان کرد: همزمان با برگزاری اولین مناظره هشت کاندیدای ریاست جمهوری حدود 200 نفر از دانشجویان در سالن تماشاخانه خوابگاه ولی عصر (عج) دانشگاه لرستان شاهد این مناظره ها بودند؛ اما در مجموع هیچکدام از این افراد از خروجی آن قانع نشدند.
وی ادامه داد: سطح این مناظره با توجه به عکس هایی که به نمایش درآمد، چه سوال های تستی که پرسیده شد و چه در بحث زمان های کوتاه و پراکنده ای که برای پاسخگویی به کاندیداها داده می شد در سطح کاندیداهای ریاست جمهوری نبود در هر حال اگر چه این برنامه به عنوان مناظره پخش شد؛ اما نقد و بحثی بین کاندیداها در خصوص برنامه های اقتصادی شان در نگرفت.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: علی رغم تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص پرهیز از سیاه نمایی متاسفانه در این مناظره در خصوص پیشرفت های کشور دست به سیاه نمایی زدند و بعضا هم وعده هایی می دادند که امکان تحقق آن امکان پذیر نیست به عنوان نمونه از یک طرف بر ضرورت جلوگیری از افزایش نقدینگی و کاهش آن تاکید می کنند و از طرف دیگر وعده افزایش یارانه ها که می تواند منجر به افزایش نقدینگی شود را می دهند.
مطلوبی افزود: در بحث اقتصاد مقاومتی که بشدت مورد تاکید مقام معظم رهبری است نیز هیچ یک از کاندیداها جایگاه آن را در برنامه اقتصادی خود مطرح نکردند؛ این در حالی است که اقتصاد مقاومتی از معدود راههایی است که می تواند اقتصاد ما را از وضعیتی که به آن دچار شده است برهاند.
وی به کاندیداهای ریاست جمهوری توصیه کرد که در هنگام برگزاری مناظره ها به هر دلیلی کنترل عصبی خود را از دست ندهند و با متانت و طمانینه به سوالات هر چند هم که اشتباه باشند پاسخ دهند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: ملت 75 میلیونی ایران به رئیس جمهوری نیاز دارند که اگر در صحن سازمان ملل با گستاخی و بی احترامی سران استکبار مواجه شد قافیه را نبازد و بتواند از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی ما دفاع کند.