به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، ستار هدایت خواه شب گذشته در همایش حامیان سعید جلیلی در مسجد صاحب الزمان (عج) خرم آباد بیان داشت: کسی منکر وجود مشکلات اقتصادی و فرهنگی در کشور نیست؛ اما کاندیداهایی که با عوام فریبی، سیاه نمایی و بحران نمایی می خواهند خود را به عنوان ناجی کشور معرفی کنند، به نوعی خلاف منویات امام(ره) و رهبر انقلاب عمل می کنند.
وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب مبنی بر اینکه کاندیداها وعده هایی را دهند که اگر عملی نشدند فردا شرمنده مردم نشوند، افزود: کسانی که وعده می دهند اقتصادی را که از لحاظ ساختاری ایراد دارد، می خواهند دو ماهه و چند ماهه تمام مشکلاتش را حل کنند، وعده ای دهند که عملی باشد، مگر می شود مشکلات اقتصاد را چند ماهه حل کرد.
عضو جبهه پایداری گفت: کاندیداها پایبند به اخلاق باشند، دروغ نگویید، واقعیات مسلم را منکر نشوند و به شعور سیاسی مردم توهین و عوام فریبی نکنند؛ چرا که مردم ما به مرحله ای از بصیرت رسیده اند که تشخیص دهند که چه کسانی عوام فریبانه حرف می زنند و چه کسانی واقعی سخن می گویند.
هدایت خواه با اشاره به اینکه پابندی به قانون از ملاک های مورد نظر امام خمینی (ره) در تبلیغات انتخاباتی است، ادامه داد: بعضی از وعده های که کاندیداها می دهند در اختیار رئیس جمهور نیست؛ مثلا برخی می گویند می خواهند یارانه را چند برابر کنند، این در حالی است که احمدی نژاد هر چه تلاش کرد یارانه ها را افزایش دهد نتوانست چون مجلس اجازه نمی دهد؛ با این حال کسی که می گوید یارانه را افزایش می دهم، دروغ می گوید.
وی تصریح کرد: برخی از کاندیداها هم در بحث سیاست خارجی مباحثی را مطرح می کنند که باید گفت تدوین سیاست های کلی نظام از جمله سیاست خارجی طبق اصل 110 قانون اساسی در اختیار رهبر انقلاب است.
عضو جبهه پایداری گفت: مجله تایم سال 88 قبل از انتخابات با میرحسین موسوی مصاحبه ای کرده بود و پرسیده بود که سیاست خارجی ایران را قبول دارید یا نه، که میرحسین در پاسخ می گوید این سیاست ها را قبول ندارم، که بعد خبرنگار از او می پرسد اگر رئیس جمهور شدید این سیاست ها را تغییر می دهید یا با این سیاست ها ادامه می دهید، که میرحسین هم در پاسخ می گوید تغییر می دهم؛ اما از آنجا که خبرنگار آدم خبره ای بوده به موسوی می گوید این سیاست ها که در اختیار رهبر انقلاب است، شما چطور می خواهید آنها را تغیییر دهید؛ این صحبت خبرنگار باعث شد که پرده اصلی از کار میرحسین بردارد؛ چون میرحسین در پاسخ گفت ما از طریق اعتراضات خیابانی رهبری را وادار به پذیرش می کنیم؛ پس معلوم بوده که در صورت رای آوردن هم قصد اردوکشی های خیابانی را داشته اند.
هدایت خواه خاطرنشان کرد: ملت به قانون اساسی رای داده اند و در این قانون آمده است که ما می خواهیم از همه مستضعفان دنیا حمایت کنیم؛ اما همین ها آمدند شعار نه غزه نه لبنان سر دادند.
وی با تاکید بر اینکه اگر کاندیدایی تقید لازم را در تبلیغات به معیارهای دینی و اخلاقی نشان ندهد صلاحیت ریاست جمهوری بر این ملت با این آرمان ها را ندارد، بیان داشت: تقید به رهنمودهای رهبر انقلاب در تبلیغات معیار مهمی است؛ با این حال در فرهنگ دینی ما برای رسیدن به هدف مقدس باید با شیوه های مقدس عمل کرد.
عضو جبهه پایداری گفت: برخی از کاندیداها چنان انتظارات مردم را بالا می برند که اگر خودشان و یا دیگران رئیس جمهور شوند، اگر نتوانند این مطالبات را تحقق ببخشند مردم به نظام بی اعتماد می شوند؛ در هر حال اینها مخالف مشی امام(ره) حرکت می کنند.
هدایت خواه افزود: مردم از کاندیداهایی هم که در هزینه های تبلیغاتی اسراف و تبذیر می کنند، می پرسند که این پول ها از کجا آمده و فردا چطور می خواهند این پول ها را جبران کنند؛ مطمئن باشید کسانی که امروز از اموال بیت المال هزینه می کنند؛ معلوم است که اگر فردا قدرت بگیرند بدتر از اموال بیت المال استفاده خواهند کرد.
وی بیان داشت: در فضای تبلیغاتی تنها کسی که وعده های دهن پر کن نمی دهد، وعده ها را در چارچوب قانون و وظایف قانونی بیان می کند، در برنامه ریزی دولت حیات طیبه برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را با واقع بینی دیده است، با ساده زیستی و کمترین هزینه وارد عرصه انتخابات شده و خود را وامدار کسی نکرده است و از رفتار تجمل گرایی و اسراف کاری پرهیز کرده است؛ سعید جلیلی است و این چیزی نیست که ما آن را بزرگنمایی کنیم.
عضو جبهه پایداری گفت: جلیلی چند سال است که در سمت دبیری شورای عالی امنیت ملی خدمت می کند؛ اما هنوز مانند مردم عادی زندگی می کند، البته بعضی ها می گویند مگر سوار پراید شدن هنر است که باید گفت بله هنر است چون جلیلی کسی است که امکان دسترسی به خیلی از امکانات را دارد؛ ولی آنقدر قدرت تسلط بر نفس، تقوا و خویشتن داری دارد که به بیت المال دست اندازی نمی کند، حتی اگر به آنچه که نسبت به آن حق داشته باشد.
هدایت خواه ادامه داد: توصیه امام علی (ع) به مسئولان این است که برج عاج نشین نباشند و در بین عموم مردم زندگی کنند تا مشکلات و دردهای مردم را به عینه ببینند تا بدانند که چه به سر مردم می آید، در چنین شرایطی وقتی هم که مردم سطح زندگی این مسئولان را می بیینند سختی های زندگی برای آنها قابل تامل می شود و زندگی این مسئول الگو می شود.
وی با اشاره به اینکه جلیلی کسی است که می تواند 22 محافظ با آن هزینه هایی که بر دولت تحمیل می شود، داشته باشد، گفت: این در حالی است که اسلافشان استفاده می کردند و اینکه جلیلی استفاده نمی کند، این یک هنر، ارزش و فضیلت است و حرکت در مسیری است که امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب آن را تبیین کرده اند.
عضو جبهه پایداری بیان داشت: با توجه به مبانی و روش ها و سابقه مدیریتی و اشرافی که جلیلی بر مسائل کشور دارد، شهادت می دهم که جلیلی در میان دیگر کاندیداها اصلح است.
هدایت خواه تصریح کرد: جلیلی پایبندی به اخلاق، قانون، مصالح نظام و پایبندی به امنیت ملی را که اندیشه امام خمینی (ره) می باشد را پذیرفته است.
وی ادامه داد: جلیلی هیچ حرص و ولعی برای گرفتن این مسئولیت ندارد و تنها بر اساس تکلیف وارد این عرصه شده است و اگر این بار بر دوش ایشان قرار بگیرد، محکم و استوار آن را به سر منزل مقصود خواهد رساند و اگر هم تقدیر نبود که به تکلیفشان عمل کرده اند.
عضو جبهه پایداری با تاکید بر اینکه کسانی که انتخاب اصلحی نداشته باشند باید در روز قیامت پاسخگو باشند، گفت: متاسفانه عده ای به 35 سال پیش برگشته اند و در حرکتی ارتجاعی مانند گروهک هایی که به مسائل قومیتی دامن می زدند به مسائل قومیتی دامن می زنند که این با وحدت و امنیت ملی ما سازگار نیست.
هدایت خواه در پایان این همایش در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در خصوص اجماع اصول گرایان بر روی یک کاندیدا خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی رقابت بین خود اصولگرایان است، با این حال اگر چند کاندیدایی که متعلق به جریان مقابل هستند با هم کنار بیایند و روی یک نفر اجماع کنند آن موقع رقابت بین اصولگرایان و غیر اصولگرایان شکل می گیرد که تلاش هایی را هم برای اجماع می کنند، با این وجود اصولگرایان باید روی یک نفر اجماع کنند تا مردم هم تکلیف خودشان را بدانند؛ اما در شرایط کنونی بعضی ها تاکید دارند که به هر دلیلی بمانند.