حدادعادل در نشست خبری خود مهمترین دستاورد مجلس هفتم را ایجاد اتحادیه بینالمجالس آسیایی دانست.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حدادعادل امروز در نشست خبری خود در خبرگزاری فارس با بیان اینکه انتخابات وارد هفته سوم خود شده است، گفت: با تجربهای که از روز اول انقلاب تا کنون در عرصههای اجتماعی، قانونگذاری و فضای سیاسی کشور دارم، به این جمعبندی رسیدم که میتوانم این تجربه گرانقدر را در اختیار مردم قرار دهم.
وی ادامه داد: از مدتها پیش و بر اساس رهنمودهای رهبری، برنامهای برای دولت آینده خود تهیه کرده و آن را پشتوانه کار اجرایی خود قرار دادهام.
رئیس اسبق مجلس ادامه داد: امیدوارم با روابطی که با مسئولان دولتی دارم، بتوانم دولتی تشکیل دهم که متخصصان حاضر به همکاری با آن باشند.
حدادعادل با بیان اینکه تلاش میکنم از هزینههای گزاف دوری کنم، افزود: تا کنون یک ریال از هیچ نهادی کمک نگرفتهام و از بیتالمال برای انتخابات هزینه نخواهم کرد.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره راهکارهای اقتصادی خود گفت: این راهکارها به دو دسته میانمدت و کوتاهمدت تقسیم میشوند.
وی تثبیت نرخ ارز را از راهکارهای بلندمدت اقتصادی خود عنوان کرد و گفت: باید ارز را تک نرخی کنیم؛ چون این مسئله میتواند از التهاب اقتصادی جامعه کم کرده و به رونق کسب و کار کمک شایانی بکند.
حدادعادل در ادامه روابط ایران و ترکیه را خوب توصیف کرد و گفت: روابط دو کشور در سطح خوبی ادامه دارد و رابطه اقتصادی ایران و ترکیه رابطه ای برد - برد برای هر دو کشور است که ما همواره تلاش می کنیم این روابط را به نحو احسن گسترش دهیم.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه آیا براساس وضعیت فعلی ائتلاف به نفع جلیلی یا کاندیدای دیگر کناره گیری خواهید کرد؟ گفت: بنده ضرورتی بر کناره گیری به نفع کاندیدای دیگر حس نمی کنم، بنابراین کناره گیری نخواهم کرد.
وی در پاسخ به سوال دیگر این خبرگزاری مبنی بر اینکه مهم ترین دستاورد مجلس هفتم در عرصه سیاست خارجی از نگاه شما چیست؟ اظهار داشت: یکی از دستاوردهای مجلس هفتم ایجاد اتحادیه مجالس آسیایی بود که ابتکار آن با مجلس هفتم و پیشنهاد شخصی بنده بود.
حدادعادل ادامه داد: هم اکنون دبیرخانه دائمی این اتحادیه در تهران تاسیس شده و ما توانسته ایم در فضایی که دشمن می خواست انزوای ایران را نشان دهد، آغازگر یک فعالیت بزرگ بین المللی باشیم.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره رابطه آرمانگرایی و واقعیت در عرصه سیاست خارجی نیز اظهار داشت: مخالف این موضوع هستم که فردی برخلاف شرایط موجود وعده هایی بدهد و عنوان کند که می تواند مشکلات عرصه سیاست خارجی کشور را در کوتاه مدت حل کند؛ زیرا از نظر بنده باید اول مشکلات اقتصادی برطرف شود که راهکار آن نیز وحدت و همدلی در داخل کشور است و بعد از آن باید مشکلات سیاست خارجی را حل کرد که این موضوع نیز نیازمند داشتن زمان مناسب است و صلاح نیست سخنانی برخلاف منافع ملی در این زمینه زده شود.
وی درباره احتمال اجماع اصولگرایان نیز تاکید کرد: دلیل اصلی ائتلاف ما پیروزی اصولگرایان بود و ما این پیروزی را به نفع انقلاب و کشور می دانیم، بنابراین در شرایط فعلی کوچکترین نگرانی نسبت به این موضوع نداریم، اما اگر شرایط تا روز انتخابات تغییر کند متناسب با این شرایط تصمیم لازم را خواهیم گرفت، اما امروز ماندن خود در صحنه را به ضرر انقلاب و اصولگرایان نمی دانیم کمااینکه در مناظرات حضور من بهتر از نبودن بود.
حدادعادل درباره اظهارات رضایی در خصوص ائتلاف در مناظرات دیروز نیز گفت: ایشان تصور می کنند که اگر من و آقای ولایتی در موضوعی اختلاف نظر داریم باید به دلیل ائتلافمان این اختلافات را پنهان کنیم، در حالی که این موضوع درست نیست.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: بنده انتقادات خود را نسبت به جناب ولایتی بیان کردم تا صراحتاً اعلام کنم که هیچ گاه منافع خود را به منافع ملی ترجیح نخواهم داد.
عضو فراکسیون اصولگرایان درباره دیدار اعضای ائتلاف با آیت الله مهدوی کنی نیز اظهار داشت: براساس ملاقاتی که قبلاً با جناب مهدوی کنی داشتیم، هر سه نفرمان در انتخابات و مناظرات تلویزیونی شرکت کردیم و پس از آن دیدار دیگر با وی ملاقاتی نداشتیم.
عضو ائتلاف 1+2 ادامه داد: اگر ضرورتی حس کنیم که باید درباره حضور یا عدم حضور خود در انتخابات تصمیمی بگیریم نهایتاً در این یک هفته باقی مانده آن را اعلام خواهیم کرد.
وی درباره تضمین خود درباره برعکس نشدن عملکرد ائتلاف 1+2 نیز تصریح کرد: بنده تضمین می کنم که کاری برخلاف مصلحت انقلاب انجام ندهم و به همین دلیل نیز تصمیم گرفته ام تا آخر در صحنه بمانم.
حدادعادل درباره عقاید خود در خصوص آزادی بیان نیز اظهار داشت: ما معتقدیم که حفظ استقلال کشور با آزادی بیان ارتباط نزدیکی دارد و دولتی که پاک باشد هیچ نگرانی از جانب آزادی بیان ندارد؛ البته اگر آزادی بیان بر اساس قانون نباشد این موضوع خود به ضرر آزادی بیان خواهد بود.
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره عملکرد سپاه در عرصه های مختلف اقتصادی سیاسی اظهار داشت: این نیرو در طی سالیان سال به کشور کمک های شایانی داشته و بنده استفاده از سپاه را در مواقعی که لازم است بلامانع می دانم، اما براساس اصل 44 قانون اساسی باید ادارات اقتصادی توسط بخش خصوصی اداره شود، ولی می توان از ظرفیت های سپاه در این زمینه نیز استفاده کرد.
وی درباره سیاست خود در پیشبرد پرونده هسته ای کشورمان نیز اظهار داشت: بنده معتقدم موضوع هسته ای ایران بهانه ای برای مخالفت با جمهوری اسلامی ایران است و راه موفقیت ما در مذاکراتمان با غرب مقاوم سازی و بیمه کردن کشور در مقابل فشارها و تحریم های موجود است.
حدادعادل ادامه داد: نمایندگان دیپلماتیک ما زمانی در مذاکرات موفق خواهند بود که آمریکایی ها از تاثیر تحریم ها بر کشور مایوس شوند.
رئیس اسبق مجلس تاکید کرد: اگر کاندیداهای موجود در صحنه برای مناظره با من اعلام آمادگی کنند حتماً استقبال خواهم کرد.
وی درباره احتمال مناظره خود با نمایندگان اقتصادی دولت دهم نیز تاکید کرد: مانعی در این زمینه نمی بینم، اما در یک هفته مانده به انتخابات، به مناظره با کاندیداها اولویت خواهم داد.
حدادعادل درباره سیاه نمایی های صورت گرفته در مناظره های تلویزیونی نیز اظهار داشت: سیاه نمایی بد بوده و خلاف اخلاق است؛ بنده در این سه مناظره تلاش کردم که نه حق دولت را ضایع کنم و نه اینکه مطالبات مردم را نادیده بگیرم، متاسفانه برخی از نامزدها برای کسب رای از همه انتقاد کرده و به دیگران توهین می کنند و با گرفتن حالت تهاجمی طوری عمل می کنند که مردم گمان می کنند، می خواهند به صورت دیگران چنگ بیندازند.
این کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم درباره موضع دولت آینده خود درباره آرمان فلسطین اظهار داشت: من روش خود را زمانی که رئیس مجلس بودم با راه اندازی همایش مبارزین فلسطینی در این زمینه نشان دادم و با این همایش شعله مبارزات مردم فلسطین را شعلهورتر کردم.
وی درباره راهکار خود برای ادامه برنامه هسته ای اعلام کرد: ژست دیروز برخی از کاندیداها در مناظره، در برابر اعلام برنامه های هسته ای بنده، صرفاً ژستی تبلیغاتی بود.
حدادعادل ادامه داد: باید با تولید اقتصادی، جهاد اقتصادی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، تغییر سبک زندگی، آرام کردن فضای اقتصادی و تثبیت نرخ ارز به دشمن نشان دهیم که اقتصاد ما می تواند بدون اتکا به صنعت نفت هم فعال باشد.
رئیس اسبق مجلس درباره برنامه های خود در عرصه اجتماعی نیز اظهار داشت: مسائل اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد از مسائلی است که کشور را در شرایط فعلی تهدید می کند؛ بنده بارها اعلام کردم که نهضت ازدواج آسان را در سراسر کشور برای از بین بردن یکی از این مشکلات راه اندازی خواهم کرد.
این کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم برنامه پزشک خانواده دولت دهم را مفید دانست و گفت: یکی از دلایل اصلی متوقف شدن این طرح تغییر وزیر بهداشت و مدیریت آن وزارتخانه بود که امیدواریم در دولت آتی این طرح پیگیری شود.
درود بر مرد با تقوي.
خيلي مردي.