آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۲۹۷

مدارس برکت در مناطق محروم استان یزد

مدیر کل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد گفت: ساخت مدارس توسط بنیاد برکت بسیاری از مشکلات تحصیلی دانش‌آموزان در مناطق کمتر توسعه یافته این استان را برطرف کرده است.
مدارس برکت در مناطق محروم استان یزد

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حمیدرضا محمدی نصرآبادی با اشاره به ساخت هشت مدرسه در استان یزد توسط بنیاد برکت اظهار کرد: اعتبار به کار گرفته شده از سوی بنیاد برکت در ساخت 52 کلاس درس بالغ بر 33 میلیارد ریال بوده و این مدارس در روستاهای در شهرستان‌های بافق، هرات، خاتم، صدوق، طبس، ابرکوه ساخته شده است‌.


نصرآبادی افزود: ساخت نخستین مدرسه در روستاها و مناطق کمتر توسعه در سال 1387 آغاز و آخرین پروژه نیز در سال 1389 تحویل داده شد. خوشبختانه دانش‌آموزان هم اکنون در این مدارس که از فضای استاندارد و خوبی برخوردار است، تحصیل می‌کنند.


مدیر کل سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد با بیان اینکه به زودی مدارس جدیدی در دیگر مناطق محروم این استان توسط مدرسه سازان بی نام بنیاد برکت احداث می شود گفت: چند محل برای ساخت مدرسه به بنیاد برکت معرفی شده و قرار است به زودی ساخت یک مدرسه سه کلاسه شروع شود.


نصرآبادی ساخت مدارس توسط مدرسه سازان برکت را پربرکت دانست و افزود: در برخی از مناطق مدارس به صورت دوشیفته فعالیت می‌کردند و دانش‌آموزان مجبور بودند مسافت خیلی زیادی را طی کنند.


وی در ادامه افزود: خوشبختانه با مدارسی که با یاری بنیاد برکت احداث شده، مدارس از حالت دو شیفتی درآمده و دانش‌آموزان در مناطق خودشان مشغول تحصیل هستند.


بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از پنج سال پیش براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ، مدرسه سازی در مناطق محروم کشور را آغاز کرد.


این بنیاد قصد دارد 1000 مدرسه در مناطق محروم کشور تاسیس کند که تاکنون با تلاش جهادگران بی نام این بنیاد ، ساخت 207 مدرسه را عملی کرده است.


مدارس برکت از بهترین استانداردهای مربوط به ساخت محیط های آموزشی برخوردار است و مناسب ترین تجهیزات آموزشی در آنها به کار گرفته می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار