به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محبی شب گذشته در جمع اساتید دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: در آستانه انتخاباتی هستیم که قرار است بعد از فتنه 88 رخ دهد و با توجه به اینکه این فتنه تنها درک شد ولی رفع نشد، یک سوال پیش میآید و آن اینکه آیا ما موفق به مرتفع کردن شبهات این فتنه شده ایم یا خیر.
وی افزود: به لحاظ سیستمی در درجه اول هدایت رهبر انقلاب و بعد حضور در صحنه مردم و اقدامات نیروی انتظامی و سپاه موجبات دفع فتنه را فراهم کردند.
کارشناس ارشد مسائل سیاسی و امنیتی گفت: ارتکاب فتنه موکول به شبه زدایی و تجدید برخی بنیانها است که باید زیر ساختهایش در دانشگاه ها و رسانهها فراهم شود.
محبی تصریح کرد: چنانچه فتنه محصول 10 سال کوتاهی و کم کاری بوده است و در این مدت به صورت تدریجی شکل گرفته؛ بنابراین رفع آن، کار تدریجی بلند مدت طلب می کند.
وی ادامه داد: در طول 30 سال تصورمان بر این بود که یک عده حزب اللهیاند و عده دیگر مخالف انقلاب هستند که گروه دوم قابل هدایت نیستند و یک طیف سوم به عنوان جامعه هدف انتخاب شدهاند و تنها به این سه طیف توجه شد؛ اما خودیها و ریزش آنان را فراموش کردیم.
کارشناس ارشد سیاسی و امنیتی با اشاره به اینکه فتنه 88 هم از سوی ما و هم از سوی دشمن باز خوانی شد، گفت: باز خوانی ما به این دلیل بود که بدانیم در چه مرحلهای هستیم و چه کنیم و بازخوانی دشمن به این دلیل بود تا مدلهای جدید فتنه را تدوین کنند.
محبی با تاکید بر اینکه فتنه 88 دارای سه اشکال بود، خاطرنشان کرد: محدود شدن به تهران و فراموشی شهرستان ها و توجه به برخی اقشار، این تجربه را در آنان به وجود آورد که از هر فرصتی و هر جغرافیایی استفاده کنند.
وی افزود: اشکال سوم این بود که حمایت خارجی را در حد رسانه ای انجام دادند و نتوانستند به داخل کشور سلاح بفرستند.
حوادث سوریه بازخوانی فتنه 88 است
کارشناس ارشد سیاسی و امنیتی با اشاره به اینکه فتنه 88 در سوریه بازخوانی شده است، تصریح کرد: دشمن در مسئله سوریه از تمام امکانات از تحریم تا ارسال سلاح جهت پیش برد مقاصد خود استفاده کرده است.
محبی با تاکید بر اینکه در فتنه 88 گزینههای عملیاتی آمریکا لو رفت، بیان داشت: این سوال مطرح می شود که به چه دلیل انتخابات برای آمریکا مهم است.
وی افزود: تا کنون 14 انقلاب مخملین در دنیا رخ داده است که 12 مورد آن در بستر انتخابات شکل گرفته است.
کارشناس ارشد مسائل سیاسی و امنیتی ادامه داد: این طرح برای ایران نیز محتمل است؛ چراکه آمریکا در 90 درصد انقلابات مخملین موفق عمل کرده است.
محبی تاکید کرد: آمریکا انتخابات را به عنوان بستری جهت انقلاب میداند و حاضر نیست این بستر را رها کنند.
وی با اشاره به اینکه تنها در شبکههای اینترنتی، تحریم نیستیم؛ گفت: از تاریخ 10 تیرماه سال جاری شبکههای ماهواره ای کشور را نیز تحریم می کنند.
کارشناس ارشد سیاسی و امنیتی ادامه داد: دلیل تحریم نکردن شبکههای اینترنتی این است که از طریق شبکه های اینترنتی قصد راه اندازی آشوب خیابانی را دارد.
محبی بیان داشت: خوشبختانه غیرت ایرانی مسائل را حل کرده است و امسال ماهواره ای ارتباطی به فضا پرتاب می فرستیم.
وی با اشاره به اینکه قبل از آغاز انتخابات سه ضلع سیاسی داشتیم، گفت: ضلع اول اصولگرایان، که از نظر راهبردی مقداری آشفتهتر بودند و قرار بر این بود ائتلاف کنند؛ اما موفق نشدند.
کارشناس ارشد سیاسی و امنیتی افزود: ضلع دوم اصلاح طلبان که از نظر تدوین گفتمان منظم تر بودند و راهبردشان کاندیدای حداکثری و مطالبه حداقلی است به این معنا که بیان کردند بدون شرط وارد فضای انتخاباتی می شویم و زمانی که پیروز میدان شدیم آنگاه پیروزی ما نتیجه شروطمان خواهد بود.
محبی با اشاره به اینکه ضلع سوم اصلاح طلبان تندرو که به آنان انحرافیون میگویند، هستند، گفت: گفتمان آنان شش ضلع گفتمان سازی انتخاباتی، گفتمان سازی اجتماعی، گفتمان سازی دینی، گفتمان سازی سیاسی، گفتمان سازی اقتصادی و گفتمان سازی سیاسی خارجی دارد.
؟؟؟؟؟؟ وی با طرح این پرسش که چرا به انحرافی میگوییم انحراف، تصریح کرد: اصلی ترین مسئله این است که آنان قائل به ظهور صغرا شدند، به این معنا که در حال حاضر در غیبت صغرا به سر میبریم؛ بنابراین ولی فقیه نمیخواهیم.
کارشناس ارشد سیاسی و امنیتی افزود: آنان معتقد به ایجاد حکومت مسلمین هستند و نه حکومت اسلامی و معتقدند تشکیل حکومت اسلامی وظیفه امام زمان(عج) است.
محبی خاطرنشان کرد: آنان با این نگاه میخواهند در مقابل گفت و گوی ادیان تعامل ملت را مطرح کنند و زمانی که تعامل ملت مطرح شد، آنگاه میتوان با اسرائیل تعامل داشت.