آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۱۱۸
استاد حوزه و دانشگاه:

کار رئیس جمهور مطلقا رهبری نیست

استاد حوزه و دانشگاه جایگاه رئیس جمهور را به عنوان بازوی رهبری در مهمترین رکن مدیریتی نظام دانست و گفت: کار رئیس جمهور مطلقا رهبری نیست، بلکه ...

سید عبدالمجید اشکوری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، اساس شکل گیری رابطه ها در تمدن اسلامی را مدل امامت، امت و دارای وجه عقلانی دانست و بیان کرد: مفهوم امامت به معنای جهت دهی تمایلات عمومی در یک سمت و سوی واحد است که از وظایف رهبر جامعه اسلامی می باشد.

 

وی با بیان اینکه مردم دارای دو نقش عامل و ناظر در جامعه اسلامی می باشند، گفت: مبانی تقلید از این جهت مدنظر قرار می گیرد که برای مسائل مختلف به کارشناس رجوع شود و البته این رجوع تنها شامل حوزه های سیاسی نمی گردد.

 

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) سبک مدیریت مطلوب در دین را مهم و اساسی دانست و تصریح کرد: مدیر باید درک صحیح از دین داشته باشد؛ زیرا اسلام یک آیین تکاملی است و در فلسفه وجود خود به دنبال تکامل عقل و باورهای انسان است؛ لذا مدیر باید نسبت به منکر و معروف شناخت درستی داشته باشد که این مستلزم وجود سطح مقبولی از فکر و نظریه در اوست.

 

اشکوری جایگاه رئیس جمهور را به عنوان بازوی رهبری در مهمترین رکن مدیریتی نظام دانست و گفت: کار رئیس جمهور مطلقا رهبری نیست، بلکه مدیریت امور در جهتی می باشد که رهبر تعیین کرده است.

 

وی با اشاره به تعریف مدیریت عرفی در جامعه تصریح کرد: در این تفکر چنین القاء می شود که چون ما قادر به کشف حقیقت نیستیم، پس اداره امور را براساس عرف و قوانین آن انجام می دهیم که درک از خواست عرف را نیز مبتنی بر رای اکثریت می دانند؛ ولی اکثریت مدنظر نسبی بوده و مطلق نمی باشد.

 

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) در این رابطه خاطرنشان کرد: در مدیریت عرفی ادعا بر تبعیت از عقل جمعی است و تعریف شان از این مفهوم آن چیزی است که اکثریت با تعقل به او رسیده اند که این نوع مدیریت از نظر اسلام صحیح نمی باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار