کد خبر:۲۴۵۶۸۸
اوج حماسه سیاسی - 206

مشارکت 90 درصدی مردم مازندران در انتخابات

رئیس ستاد انتخابات استان مازندران با اشاره به اینکه بیش از دو میلیون نفر در استان واجد شرایط رای دادن بودند، تصریح کرد: از این تعداد بالغ بر یک میلیون و 835 هزار نفر در استان رای دادند.
مشارکت 90 درصدی مردم مازندران در انتخابات
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، هادی ابراهیمی دقایقی پیش در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات مازندران اظهار داشت: انتخابات در مازندران به بهترین شکل و زیباترین روند ممکن برگزار شد و این شور حضور ملت سبب خلق حماسه ای بی بدیل شده است.
 
رئیس ستاد انتخابات مازندران با اشاره به اینکه بیش از دو میلیون نفر در استان واجد شرایط رای دادن بودند، تصریح کرد: از این تعداد بالغ بر یک میلیون و 835 هزار نفر در استان رای دادند.
 
ابراهیمی با بیان اینکه تا دو ساعت دیگر نیمی از آرای انتخابات ریاست جمهوری شمارش می‌شود، تصریح کرد: 90 درصد مردم استان در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند.
 
وی با بیان اینکه حماسه ای که مردم استان از خود به نمایش گذاشته بسیار اثر گذار بوده و توطئه های دشمن را منکوب کرده است، افزود: آمار مشارکت بالا در استان نشان از منش، بزرگواری، احساس مسئولیت، وظیفه شناسی، بصیرت و پایبندی مردم به ولایت بوده است.
 
ابراهیمی اظهار داشت: همه رسانه ها در قبل، حین و زمان برگزاری انتخابات کمک خوبی به ما کردند و این حماسه سیاسی را مدیون فضاسازی بسیار خوب رسانه ها هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار