گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»؛ روزنامه هاآرتص اسرائیل به ناتوانی سرویس های جاسوسی رژیم صهیونیستی در پیش بینی نتیجه انتخابات ایران اشاره کرده و می نویسد : جامعه اطلاعاتی اسرائیل متشکل از موساد و سرویس اطلاعات نظامی در هفته های گذشته پیش بینی هایی را در خصوص نتایج انتخابات ایران در اختیار رهبران سیاسی اسرئیل ارائه کردند، اما در هیچ یک از آنها پیروزی روحانی آن هم با این نتیجه پیش بینی نشده بود.
به نوشته هاآرتص، به غیر از اسرائیل پیش بینی های انجام شده در کشورهای غربی نیز چندان درست نبودند. پیش بینی های مراکز اطلاعاتی اسرائیل حکایت از وجود رقابتی نزدیک میان نامزدهای انتخاباتی ایران داشت، اما نتیجه به گونه دیگری رقم خورد و این در حالی بود که رهبران سیاسی معتقد بودند که تفاوت چندانی میان روحانی و رقیبان وی وجود ندارد چون همه آنها اسرائیل را دشمن خود می دانند.
آمریکا و رژیم صهیونیستی توافق حاصل کردند که هرگونه تصمیم گیری در مورد ایران باید به بعد از انتخابات ریاست جمهوری در این کشور و اعلام نتایج آن موکول شود. اما بنیامین نتانیاهو که کراهت و دشمنی بیشتری با ملت و دولت ایران دارد، تمایل زیادی داشت که آمریکا و غرب اقدام به نابودی برنامه هسته ای ایران نمایند.
وی همواره نسبت به انتخابات ایران و نتایج آن و احتمال تاثیر گذاری آن بر سیاست های خارجی ایران اظهار شک و تردید می کرد.
نخست وزیر دولت عبری همواره ادعا می کند که ریاست جمهوری در ایران فاقد هرگونه قدرتی است و حرف و اول و آخر را به ویژه در مورد سیاست های خارجی حضرت آیت الله خامنئی خواهند زد.
رژیم صهیونیستی همواره جهانیان را تشویق می کرد که به انتخابات ریاست جمهوری در ایران و نتایج آن دل خوش نکنند و رسانه های خبری آن همواره دمکراسی و آزادی بیان در ایران را به سخره می گرفتند.
خواسته اصلی رژیم صهیونیستی این بود که موجی از اغتشاش و هرج و مرج بر ایران حاکم شود، اما سرانجام دکتر حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور منتخب ایران برگزیده شد و همین مساله به بزرگ ترین چالش و تهدید برای سیاست های خارجی رژیم صهیونیستی و دستگاه تبلیغاتی آن تبدیل شد.
انتخابات ایران که در فضایی آزادانه و دمکراتیک برگزار شد، ایران را از گرفتار شدن به هرج و مرج داخلی نجات داد و تمامی ملت ایران از آن استقبال کردند و پیروزی روحانی در این انتخابات، ضربه محکم و سنگینی را به سیاست های تل آویو وارد کرد و آن را گرفتار بحرانی اساسی کرد و این رژیم به خوبی درک کرد که تبلیغات رسانه ای آن علیه ایران وارد مراحل سخت تر و پیچیده تری شده است و دیگر بهانه ای برای این رژیم باقی نمانده تا علیه جمهوری اسلامی ایران شایعه پراکنی کند و تبلیغات منفی خود علیه آن را ادامه دهد.
رسانه های عبری زبان بر این مساله اتفاق نظر دارند که انتخاب روحانی به عنوان رئیس جمهور جدید ایران ضربه سنگینی به دستگاه تبلیغاتی و دیپلماسی رژیم صهیونیستی وارد کرد.
در همین راستا، روزنامه عبری زبان هاآرتص تشریح کرد که انتخاب حجت الاسلام حسن روحانی چالش های زیادی را پیش روی دستگاه تبلیغاتی رژیم صهیونیستی قرار داد که همواره با سختی ها و موانع زیادی برای جلب افکار عمومی جهانیان علیه برنامه هسته ای ایران و سیاست های خارجی آن مواجه بود.
تمامی رسانه های صوتی و تصویری عبری زبان طی دو روز اخیر به بررسی نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران از دو زاویه پرداخته اند: نخست تاثیرات منفی آن بر دستگاه تبلیغاتی رژیم صهیونیستی و دوم تلاش برای کم اهمیت جلوه دادن نقش رئیس جمهور منتخب در ایران و اظهار شک و تردید در مورد توان آن برای ایجاد تغییراتی اساسی در سیاست های این کشور به ویژه در رابطه با پرونده هسته ای.
رژیم صهیونیستی در پی کم اهمیت جلوه دادن انتخاب روحانی رژیم صهیونیستی به ویژه سخنگوی وزارت امور خارجه و وزیر جنگ این رژیم هجمه و انتقادات گسترده ای را علیه کشورهای غربی به خاطر تبریک پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران آغاز کرده اند.
در همین راستا، موشه یالون اشاره کرده که نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران هرگز موجب ایجاد تغییراتی اساسی در سیاست های ایران به ویژه در عرصه خارجی نخواهد شد، زیرا تصمیم گیرنده اصلی در ایران رهبر این کشور خواهد بود.( بنابر بر ادعاهای یالون).
وی از کشورهای غربی خواسته فشارهای بیشتری را بر ایران وارد کرده و گزینه نظامی همچنان به عنوان یکی از گزینه های موجود برای مقابله با برنامه هسته ای ایران مطرح باشد.
اما رسانه های عبری زبان بیشتر به بررسی شخصیت دکتر روحانی و وظایف و مسئولیت های پیش روی وی پرداخته اند و مهمترین مسائلی که این رسانه ها به آن پرداخته اند، بررسی اظهارات وی در جریان مناظره های تلویزیونی آن هم به گونه ای است که در راستای خدمت رسانی به منافع رژیم صهیونیستی باشد.
این رسانه ها مدعی شده اند که تنها چهره ها در ایران تغییر خواهند کرد و هدف از ایجاد تغییرات کنونی چندین مساله به شرح زیر است:
ـ کاستن از حجم اختلافات داخلی و جلوگیری از بهار فارسی.
ـ کسب وقت بیشتر برای مذاکره با غرب و تلاش برای کاستن از حجم تحریم های اقتصادی تحمیل شده بر این کشور آن هم از طریق انتخاب شخصی معتدل و میانه رو به بیش از دیگر شخصیت ها نزد غربی ها مقبولیت داشته باشد و شاید این شخصیت بتواند با مقامات کاخ سفید وارد مذاکراه شود.
ـ اجرای اصلاحات اقتصادی داخلی.
رسانه های عبری زبان مدعی شده اند که با وجود سرکار آمدن افراد معتدل و میانه روی همچون خاتمی و رفسنجانی که بحث گفتگوی تمدن ها را در گذشته مطرح کرده اند و خواستار نابودی رژیم صهیونیستی نیستند و خطرات آنان بر این رژیم کمتر از محمود احمدی نژاد خواهد بود، می توانیم شاهد پیشرفت های بیشتری در برنامه هسته ای ایران باشیم.