میلاد شرفی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: با توجه به اظهارات رئیس جمهور منتخب در خصوص تغییر فضای امنیتی حاکم بر جامعه به فضای سیاسی باید گفت که کرسی های آزاد اندیشی بستر مناسبی برای تبدیل فضای امنیتی به سیاسی است.
وی با تاکید بر اینکه دولت یازدهم با تقویت حمایت و پشتیبانی از تشکل های دانشجویی که به عنوان متولیان اصلی برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها هستند می تواند بستر لازم را برای ایجاد فضای گفتمانی درون دانشگاه ها فراهم کند، افزود: قطعا تحقق فضای گفتمانی در قالب کرسی های آزاد اندیشی می تواند فضای امنیتی دانشگاه ها را به فضای سیاسی تغییر دهد.
مسئول کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه های لرستان گفت: نتایج آسیب شناسی کرسی های آزاد اندیشی بیانگر این است که روسای دانشگاه خود مهمترین مانع در برقراری فضای سیاسی در دانشگاه ها در قالب این کرسی ها بوده است و با این حال به نظر می رسد که دولت یازدهم باید نسبت به تغییر این رویکرد تلاش کند تا روسای دانشگاه به جای مانع تراشی، خود به حامیان برگزاری این کرسی ها تبدیل شوند.
شرفی با اشاره به اینکه کرسی های آزاد اندیشی در شرایطی برگزار شد که فضای حاکم بر دانشگاهها یک فضای امنیتی بود، بیان کرد: خوشبختانه این کرسی ها امروز توانسته اند که تا حدود بسیار زیادی فضای نقد و نظر را در دانشگاهها فراهم کنند.
وی ادامه داد: ناآشنایی دانشجویان و مسئولان دانشگاه با نحوه برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را می توان بزرگترین دلیل برای ایجاد فضای امنیتی در دانشگاه ها قلمداد کرد؛ با این حال امروز از این فضا عبور کرده ایم و اما مهمترین تهدیدی که وجود دارد بی برنامگی و عدم تزریق برنامه های فرهنگی و علمی به این کرسی ها می باشد.
مسئول کرسی های آزاد اندیشی دانشگاههای لرستان تولید علم را اصلی ترین رسالت دانشگاه خواند و گفت: ایجاد فضای سیاسی و فرهنگی درون دانشگاه باعث رشد و اعتلای علمی دانشگاه می شود که نمی توان از آن غافل شد.
شرفی خاطرنشان کرد: دید مسئولان به کرسی های آزاد اندیشی به عنوان یک جلسه صرفا سیاسی در سطح دانشگاه یکی دیگر از آسیب هایی است که کرسی ها را تهدید می کند و با این حال این نگرش باید تغییر پیدا کند و به یکی از بایدهای علمی درون دانشگاه که ثمره آن رشد تحقیق و پژوهش است تبدیل شود.