به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسن شریعتی امروز در نشست خبری در سالن جلسات دادسرا در مشهد بیان کرد: جهانیان اذعان کردند که ملت ایران با تحقق حماسه سیاسی همه را حیرت زده کردند و یک بار دیگر با حضور حماسی سرنوشت خود را رقم زدند.
وی با اشاره به اینکه همه گروههای سیاسی بر سلامت انتخابات تاکید داشتند، بیان کرد: ملت با حضور گسترده، وفاداری و اعتماد خود را به نظام و به مسئولان نظام و جریان انتخابات اعلام کردند.
رئیس دادگستری استان با تاکید بر اینکه تحقق این حماسه باعث شگفتی جهانیان شد، تصریح کرد: دشمنان نظام برنامه ریزیهای گستردهای برای انتخابات پی ریزی کرده بودند که یک بار دیگر با حضور گسترده از آسیب رسانی به نظام باز ماندند.
شریعتی افزود: در فتنه 88 دشمنان و بخصوص اوباما اذعان کردند یکی از اشتباهات بزرگی که در طراحی این فتنه مرتکب شدیم این بود که به سراغ یک گروه سیاسی رفتیم و این در حالی است که در انتخابات 92 باید به سراغ همه گروه های سیاسی برویم.
وی ادامه داد: آنان اعلام کردند که باید سراغ صفر تا 100 هر کسی که به هر میزان با نظام میانه ای دارد برویم.
رئیس دادگستری استان گفت: دشمنان برنامه های سیاسی، اجتماعی و نظامی طراحی کرده بودند تا نگذارند حماسه سیاسی در کشور محقق شود؛ اما ملت ما با حضور در صندوق پای صندوقها اعتماد خود را به نظام نشان دادند.
شریعتی با اشاره به اینکه مردم با بصیرت سیاسی به ندای رهبر لبیک گفتند و حماسه سیاسی را به عنوان یک حق و تکلیف رقم زدند، گفت: همین که توانستند با رقم زدن این حماسه دشمنان را متحیر کنند یک عبادت سیاسی و بسیار ارزشمند است و امید است مردم در انتخابات آتی همین مسیر را پیش بگیرند.
وی در ادامه بیان کرد: ستاد پیشگیری از تخلفات در خراسان و کار گروه پیشگیری از جرایم انتخاباتی 130 جلسه برگزار و 630 مصوبه داشتهایم که در مقایسه با دیگر استانها از لحاظ جلسات و مصوبات رتبه اول را کسب کردهایم.
رئیس دادگستری خراسان در خصوص آمار تخلفات انتخابات شورا و ریاست جمهوری بیان داشت: در خصوص انتخابات شورا چهار پرونده قضایی و در انتخابات ریاست جمهوری سه پرونده قضایی داشتیم.
شریعتی در خصوص نوع این تخلفات تصریح کرد: در خصوص شورا نزاع و درگیری بین هواداران برخی نامزدها در برخی مناطق روستایی منتهی به شلیک هوایی نیروی انتظامی جهت برقراری نظم شد و همچنین تخلف در تبلیغات انتخاباتی از جمله این تخلفات بود.
وی در بخشی دیگر از سخنانش در خصوص طرح خانواده پایدار تصریح کرد: در سال گذشته با توجه به تجارب دادگستری استان در ارائه خدمات مشاورهای، استانداری اقدام به تدوین برنامه جامع خانواده پایدار کرد که هشت دستگاه و از جمله دادگستری پای کار بودند.
رئیس دادگستری استان ادامه داد: با توجه به اینکه اعتبار این طرح از ناحیه استانداری تامین می شود و با توجه به شرایط اقتصادی کشور استانداری به دلیل تامین نشدن اعتبار از پرداخت هزینه های این طرح امتناع کرده، به همین دلیل سال جاری این طرح اجرا نشد.
شریعتی با اشاره به اینکه این طرح ماهیانه حدود 50 میلیون تومان هزینه در بر داشت، تاکید کرد: تا اوایل خرداد دادگستری به تنهایی این طرح را اجرا کرد؛ اما به دلیل مشکلات مالی از ادامه آن باز ماند.
وی با اشاره به اینکه در قانون جدید، طرح حمایت از خانواده لحاظ شده است که در یک بازده زمانی سه ساله لازم الاجرا می باشد، گفت: بر اساس این طرح مراکز مشاوره توسط قوه قضاییه احداث می شود تا خانواده هایی که جهت طلاق به دادگاه مراجعه می کنند الزامی است قبل از طلاق به این مراکز مشاوره مراجعه کنند.
رئیس دادگستری خراسان رضوی در خصوص آمار عملکرد مجتمع های مشاوره خانواده در شش ماهه دوم سال 91 عنوان کرد: کل پرونده هایی که در این مراکز تشکیل شد 7747 مورد بود که این تعداد 45.5 درصد از کل متقاضیان بودند.
شریعتی ادامه داد: ار این تعداد 4220 پرونده مناسب مشاوره نبودند و به سرعت به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.
وی گفت: از کل پرونده های موجود در مراکز مشاوره 1989 پرونده از طلاق منصرف و 1296پرونده عدم سازش و 242 پرونده در جریان است.