به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محسنی اژهای امشب در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیردر رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی در مشهد گفت: عظمت شهدای هفتم تیر و حادثهای که در سال 1360 و در بعد از انقلاب رخ داد، آنقدر زیاد و آثار وجودی آن برای انقلاب و اسلام مهم است که بیان علت وقوع این حادثه برای نسل سوم و چهارم انقلاب ضروری است.
وی در ابتدا به خلق حماسه باشکوه انتخابات توسط مردم اشاره کرد و گفت: خداوند در طول این 30 سال عنایات زیادی به ما داشته که یکی از این عنایات زنده که ما شاهد آن هستیم 24 خرداد بود که به خواست رهبر معظم انقلاب و توسط مردم به وقوع پیوست و یکبار دیگر مردم نشان دادند که تابع ولایت، زمان شناس و همیشه در صحنه هستند.
محسنی اژهای سپس به بیان وقایع سال 1360 پرداخت و افزود: آنچه در سال 60 اتفاق افتاد در بستری به وجود آمد که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57 به تعبیر امام خمینی(ره) انفجار نور بود و با انفجار نور، بدخواهان نظام جمهوری اسلامی و کسانی که نمیتوانستند این نور را تحمل کنند به تاریک خانهها پناه بردند و برخی از کشور گریختند و سعی کردند نور خدا را خاموش کنند.
شروع توطئه شب پرستان
وی افزود: بلافاصله پس از پیروزی انقلاب منافقان و مستکبران توطئههای خود را مرحله به مرحله به اجرا درآوردند، در ابتدای امر که به عمق این انقلاب پی نبرده بودند به زعم خود میخواستند با تغییر برخی مهرهها و چهرهها مردم را از راه خودشان به ظلمت طاغوت برگردانند.
دادستان کل شکور به برخی از توطئه های منافقان اشاره کرد و افزود: آنها در عرض کمتر از یکسال چندین کودتا را به محله اجرا درآوردند و به لطف خدا همه کودتاها خنثی شد در کنار آن جنگ داخلی را شروع کردند و چندین استان را درگیر جنگهای داخلی کردند و خواستند مرکزیت را به آتش بکشند.
محسنی اژهای ادامه داد: آنها در خارج از کشور سرمایههای ما را بلوک میکردند و آنچه را که خریده بودیم نمیتوانستیم وارد کشور کنیم؛ محاصره اقتصادی را از همان سالهای اول علیه ما اجرا کردند و در ضربه نهایی خود یکسال پس از انقلاب یک جنگ تمار عیار نظامی را به جمهوری اسلامی تحمیل کردند.
وی توطئههای دشمنان در آن زمان را بی اساس خواند و گفت: جنگ داخلی، جنگ تحمیلی، محاصره اقتصادی، بلوکه کردن سرمایههای ملی هیچ کدام تاثیر گذار نبوده و مستکبران به مقصود خود نرسیدند و به این فکر افتادند که سرمایههای انسانی اصلی نظام را از پای درآورند.
دادستان کل کشور گفت: آنها در مرحله اول دیدند امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی است می خواستند ایشان را از میان بردارند اما خدا امام را برایمان حفظ کرد، در مرحله بعد به فکر این افتادند یاران باوفای امام را که پابه پای امام در راستای تحقق اسلام ناب محمدی گام برمی داشتند را مورد هدف قرار دهند.
محسنی اژهای به فعالیتهای دشمنان برای خدشه دار کردن شخصیت یاران بزرگ امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: آنها میخواستند حیثیت آن بزرگواران را در نزد مردم لکه دار کنند اما دیدند آنها هوشیارتر از آن هستند که در دامها گیر بیفتند. دشمنان سپس خواستند نفوذ کلام آنها را بگیرند و حیثیت آنها را خدشه دار کنند تا مردم آنها را کنار بگذارند.
وی ادامه داد: ایادی استکبار انواع تریبون و تبلیغات را به خدمت گرفتند تا بتوانند شخصیتهای بزرگ را ترور شخصیتی کنند تا اگر این کار فایدهای نداشت دست به ترور فیزیکی بزنند.
محسنی اژهای گفت: جریان چپ کمونیستی و مارکسیتی و جریان های وابسته به سلطنت طلبها و نفاق در یک مقطع خاص به خصوص در سال 59 علیه بعضی از مسئولین بزرگ ما و یاران باوفای نظام سمپاشی کردند.
وی به مسائل جانی که توسط منافقان در کشور انجام میشد اشاره داشت و افزود: در کنار مشکلاتی که این منافقان به وجود میآوردند و سعی در جدا کردن مردم از مسئولین داشتند آنها به دنبال این بودند که چرخ اقتصاد و تولید را فلج کنند و کارخانجات را یکی پس از دیگری تعطیل و مزارع کشاورزی را به آتش بکشند.
محسنی اژهای یک نمونه از فعالیتهای جریان منافقین را بیان کرد و گفت: جریان بنی صدر یکی از جریانهای نفاق بود که در آن زمان یعنی در نیمه اول سال 59 برای مردم شناخته نشده بود، وی اتاق فکری را تشکیل داد که در آن می گفتند باید کاری بکینم که برخی افراد سرشناس و در صدر آنها بهشتی در نظر مردم سکه یک پول شوند.
معمار قوه قضائیه آماج حملات منافقین
دادستان کل کشور به اهمیت زیاد شخصیت شهید بهشتی برای منافقان اشاره کرد و گفت: آنها با خود می گفتند معمار اصلی قوه قضائیه شهید بهشتی است و باید کاری بکینم که شهید بهشتی به عنوان شخصیتی معرفی شود که در رسیدگی به پروندههای مردم دچار مشکل است.
وی گفت: منافقان در آن اوضاع به دنبال این بودند که در مجموعه زندگی خانوادگی و گذشته شهید بهشتی بگردند و نقطه ضعفی پیدا کنند و وی را مورد تهدید و رسوایی قرار دهند.
تشخیص دشوار حق و باطل در فضای نفاق آلود
محسنی اژهای به فضای سرشار از نفاق آن زمان اشاره و تصریح کرد: چهره نفاق آنقدر در هم پیچیده شد که حتی برخی از نیروهای خودی هم به اشتباه افتادند و نسبت به شخصیتهای بزرگ نظام خوش بینی خود را از دست دادند؛ کار به جایی رسید که عدهای حاضر نبودند حتی به دفاع از چهرههای بزرگ به میدان بیایند.
وی گفت: تمیز حق و باطل برای برخی ها دشوار شده بود و چهره نفاق آنقدر در هم پیچیده شد که رئیس جمهور وقت با همدستی استکبار برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی نقشه میکشید.
داداستان کل کشور به علت مثمر ثمر نبودن خراب کاریهای منافقان اشاره کرد و گفت: تبلیغات سوء فراوان شبانه روزی علیه مسئولین، تدارک کودتا، جنگ داخلی و جنگ تحمیلی همه با هم دست به دست هم میدادند تا به نظام ضربه بزنند و اگر عنایات الهی و اتصال امام به قدرت خداوند نبود معلوم نبود چه پیش می آمد.
محسنی اژهای برخی ویژگیهای مهم شخصیت شهید بهشتی را علت اصلی حملههای منافقین به وی دانست و گفت: شهید بهشتی اندیشمندی زمان شناس، تابع ولی فقیه و امام زمان خود، دشمن شناس و شخصیتی با کلام نافذ بود و همه دیده بودند که چگونه نیروها را علیه دشمن بسیج میکند و در شورای انقلاب با همت زحمت میکشد و به همین دلیل وی را مورد سوء قصد خود قرار دادند.
وی به عصبانیت منافقان از نقشه برآب شدن توطئههایشان اشاره کرد و افزود: آنها میخواستند با یک اقدام تروریستی چنان مسئولین را از پای درآورند که نظام جمهوری اسلامی یا تسلیم شود یا فروبپاشد. منافقان تصمیم گرفتند مجلس را از رسمیت بیندازند، نیروهای ارزشی قوه مجریه را از بین ببرند و مسئولین قوه قضائیه را در یک اقدام نابود کنند.
عبرت از گذشته برای آینده
دادستان کل کشور به طرح سوالات بعد از حادثه هفت تیر پرداخت و گفت: بعد از این حادثه این سوالات پیش میآید که آیا اقدامات تروریستی دشمن در همان سال 60 خاتمه یافت؟ آیا دیگر عناصر ضد انقلاب نقشه نمیکشند؟ آیا دیگر جریانهای ضد انقلاب دست به دست هم نمیدهند.
وی گفت: اگر ما هوشیار نباشیم اگر تابع ولایت فقیه نباشیم و به شایعات توجه کنیم خودمان باعث ضربه زدن به انقلابمان خواهیم شد ما باید از گذشته برای آینده عبرت بگیریم.
محسنی اژهای خون شهدای هفت تیر را بیمه کننده انقلاب دانست و گفت: منافقان و همه کسانی که با جمهوری اسلامی سرمخالفت داشتند با گرفتن سرمایههای بزرگ اسلام از نظام باعث دور شدن چهره نفاق و استکبار شدند کسانی که با شعار امپریالیسم فضار را پرکرده بودند دستشان رو شد و انقلاب با این خونها بیمه شد.
وی افزود: اما این به معنای پایان کار نیست اگر این خونها ریخته نمیشد شاید به انقلاب ضربه بزرگتری وارد میشد آنجا که پای ماندگاری اسلام و انقلاب در میان است باید خون داد و عزیزترینها را فدا کرد.
امنیت امروز مرهون خون شهدای دیروز
محسنی اژهای به حماسه 24 خرداد امسال اشاره کرد وافزود: آن خونها دیروز ریخته شد تا امروز ما برویم سر صندوقها و در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها شرکت کنیم تا یک حماسه دیگر مورد خواست رهبر انجام شود و کوچکترین مسئله امنیتی پیش نیایدو این مرهون همان خونهاست.
وی در پایان ولایت پذیری رمز بقای انقلاب و جمهوری اسلامی دانست و گفت: ما اگر بخواهیم این انقلاب را همچنان حفظ کنیم باید گوش به فرمان ولی فقیه باشیم و وحدت خود را تحت هر شرایطی حفظ کنیم.