تشکیل معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری در راستای توسعه تحقیقات انجام شده است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، غلامحسین رحیمی امشب در مراسم افتتاح پروژههای 12گانه دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: دهه اول انقلاب دهه تحمیل جنگ به کشور ما بود اما با وجود جنگ تحمیلی دانشگاهها پس از یک وقفه کوتاه با قدرت به کار خود ادامه دادند البته رویکردها در ستاد عالی انقلاب فرهنگی تغییر کرد.
وی افزود: دهه دوم یعنی سالهای پس از جنگ با افزایش متقاضیان ورود به دانشگاه مواجه شدیم و بحث گسترش کمی و کیفی آموزش عالی مطرح بود که به خوبی انجام شد و دورههای روزانه گسترش یافت، دورههای شبانه و پیامنور هم شروع به کار کرد و از اواسط همان دهه هم مراکز غیرانتفاعی آموزش عالی شروع به کار کردند.
رئیس مرکز طرحهای کلان ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: دهه سوم نیز دهه توسعه تحقیقات بود که مهمترین نمود آن افزایش مقالات محققان و اساتید ایرانی در سطوح جهانی است که نشان میدهد در یک مسیر پایداری قرار گرفتیم.
رحیمی گفت: تصویب مراکز رشد، پارکهای علم و فنآوری و تشکیل معاونت علم و فنآوری ریاست جمهوری از جمله کارهای ارزشمندی است که در راستای توسعه تحقیقات انجام شده است.
وی تصریح کرد: مهمترین ماموریت معاونت علم و فنآوری ریاست جمهوری ایجاد ارتباط موثر بین مراکز علمی و تحقیقاتی و با مراکز تولیدی و خدماتی است.
رئیس مرکز طرحهای کلان ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: در حال حاضر27 طرح کلان فنآوری مصوب را در حال اجرا داریم.
رحیمی اضافه کرد: در صورتی که محققان و اساتید در حوزههای تولید دارو یا تجهیزات پزشکی یا سایر عرصههای پزشکی و مهندسی پزشکی طرحی با ضوابط طرحهای کلان ارائه دهند خود را موظف میدانیم از آنها حمایت کنیم.
وی گفت: ما در حال حاضر پنیسیلین چینی عرضه نمیکنیم، بلکه مواد اولیه و تولید پنیسیلین در ایران انجام میشود. اجزای کارخانه و قطعات دستگاهها در این کارخانه چینی است اما اگر با توجه به نیاز بازار لازم شود که مجددا کارخانهای در این زمینه آغاز به کار کند تکنولوژی آن را داریم و میتوانیم در ایران اجزای کارخانه را هم تولید کنیم.