پرویز سروری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، یکی از مهمترین وظایف شهردار تهران را بررسی نقاط ضعف و قوت شهری دانست و گفت: طبیعتاً در دوره های قبل اقدامات ارزنده ای صورت گرفته است، بنابراین شهردار آینده باید بتواند نقاط قوت فعلی را افزایش و نقاط ضعف را ترمیم کند.
وی افزود: شهردار آینده باید نگاهی جامع الاطراف به شهر داشته باشد و نیازهای مادی و معنوی را مانند دو بال با یکدیگر تنظیم کند تا کلانشهر تهران بتواند پروازی به اوج داشته باشد.
منتخب مردم تهران در شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حضور نمایندگان اصلاح طلب و اصولگرا در شورای شهر تهران، گفت: ترکیب جدید شورای شهر هم می تواند تهدید باشد و هم فرصت.
سروری ادامه داد: اگر اعضای شورا بخواهند وجود نیروهای اصلاح طلب و اصولگرا را تقابل سیاسی بدانند این یک تهدید است که ظرفیت های شورا را به چالش های سیاسی معطوف می کند و سم مهلکی برای خدمت رسانی خواهد بود.
وی تاکید کرد: در هر دو طیف سیاسی وارد شده به شورای شهر، عناصر تخصصی و توانمند مدیریت شهری وجود دارد؛ به این ترتیب اگر تنوع سلایق دو طرف به جای تقابل سیاسی به سمت تعاون اجتماعی برود، هم افزایی ظرفیت صورت خواهد گرفت.
منتخب مردم تهران در شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که ترکیب جدید شورا موجب افزایش عنصر نظارت بر مدیریت شهری خواهد شد، گفت: این ترکیب موجب می شود که نظارت دو جریان بر موضوعات مدیریت شهری افزایش یابد و نگاه خدمت محور بر شورای شهر تهران حاکم شود.
سروری در پاسخ به این سوال که گزینه اصولگرایان برای شهرداری تهران چه کسی خواهد بود، گفت: هنوز در پی بررسی معیارها و ملاک ها برای انتخاب شهردار و رئیس شورای شهر هستیم و به گزینه واحدی نرسیده ایم، ولی چیزی که مسلم است این است که شهردار آینده از میان افرادی انتخاب خواهد شد که کارآمد، توانمند و پاسخگو باشد.