آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۸۲۷۲
در شب موسیقی اقوام؛

«خاطرات 60 سالگی» در تالار رودکی مرور می‌شود

فرشاد فولادوند، سرپرست گروه کر 60 سالگی گفت: در این کنسرت 45 نفر از اعضای گروه روی صحنه می‌روند و به اجرای 11 قطعه می‌پردازند.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ در این کنسرت 45 نفر از اعضای گروه به روی صحنه می روند و به اجرای 11 قطعه می پردازند.

 

فرشاد فولادوند درباره نحوه آموزش گروه خاطر نشان کرد: گروه کر 60 سالگی، از سال 85 با 17 عضو شروع به کار کرد و در حال حاضر اعضای آن به 60 نفر رسیده است. اعضای گروه افراد حدودا 60 ساله هستند که هیچگونه سابقه فعالیت موسیقی نداشتند و پس از عضویت در گروه آموزش موسیقی را کسب کردند.

 

وی ادامه داد: بهار دلنشین، سنگ خارا، طاقتم ده، تکنوازی پیانو، بوی جوی مولیان، بازگشته، واریته آذری، بردی از یادم، دل جان، واریته فولک و ای ایران قطعاتی هستند که در این کنسرت اجرا می شوند.

 

وی افزود: طبیعتا به دلیل سن بالای اعضا، آموزش آنها با مشکل روبرو بود اما به منظور سهولت کار قطعاتی انتخاب شده که این گروه سنی با آنها خاطره دارند و همین نکته باعث شده گروه پیشرفتی بسیار عالی داشته باشند و در واقع هدف گروه اجرای قطعاتی است که اعضا با آنها زندگی کرده اند و رشد کرده اند.

 

سرپرست گروه کر 60 سالگی بیان کرد: قطعات از آهنگسازانی چون روح الله خالقی، همایون خرم و علی تجویدی و شعرایی همانند بیژن ترقی، معین کرمانشاهی و رهی معیری انتخاب شده است.

 

فولادوند با تاکید بر اینکه پیانیست گروه فردی روشندل و از نوابغ موسیقی است، اذعان داشت: فرزاد خنافری، پیانست گروه است و تنظیم قطعات گروه کر را به صورت 2 صدایی بر عهده گرفته است و همچنین تنظیم برای پیانو نیز به عهده ایشان بود.

 

وی به تنها فردی که در گروه سابقه موسیقیایی دارد اشاره کرد و گفت: جهانگیر زمانی تهرانی تنها فردی است که در گذشته به صورت حرفه ای فعالیت موسیقی داشته است و در این برنامه قطعاتی از خطه آذربایجان اجرا می کند.

 

گفتنی است کنسرت گروه موسیقی 60 سالگی از مجموعه شب های موسیقی اقوام است که توسط بنیاد رودکی برگزار می شود و این گروه چهاردهم و نوزدهم تیر ساعت 21 در تالار رودکی به اجرای کنسرت می پردازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار