به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، غلام محمد زارعی عصر روز گذشته در اختتامیه دومین جشنواره ادبی انتظار که به همت حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد و با حضور شش استان جنوب کشور در یاسوج برگزار شد، بیان کرد: آنچه از زبان هنر بیان می شود به عنوان نرم افزاری دقیق است که از عشق و جان و با باوری عمیق شکل می گیرد و هیچ چیزی نمی تواند همانند نقش هنر در انتقال مفاهیم، در مخاطبین تاثیر داشته باشد.
وی گفتمان انتظار را گفتمان غالب و طراوت بخش دانست و گفت: امروز برای کسانی که انتظار را یک مبارزه دائمی با ظلم و بی عدالتی می دانند و انتظار را در قالب هنر ارائه می دهند، نه تنها فلج کننده نیست، بلکه امید آفرین، پویا و بالنده است.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی طرح موضوع موعود جهانی را از لحظه سجده فرشتگان بر آدم دانست و گفت: کلید واژه انتظار از آن لحظه به بشریت داده شد و یکی از رسالت های پیامبران تبیین و بیان مفهوم اصلی و دقیق انتظار و ذخیره الهی برای نجات بشریت در دوران سخت است.
زارعی افزود: پیامبرانی در دوران تاریخ در برابر ظلم ها و تبعیض ها به نقطه اتکایی اشاره می کردند که تمنای این معنا بود که انتظاری وجود دارد که نجات بخش خواهد بود.
وی به رسالت سنگین پرورش یافتگان مکتب انتظار اشاره کرد و گفت: ما به عنوان پرورش یافتگان این مکتب می توانیم این نسخه را به عنوان یک نسخه شفابخش ارائه کنیم و این رسالت بر دوش ماست که با اعتماد و جوشش درونی به پیش برویم و هیچ وقت از حرکت در مسیر دفاع از دین و عدالت و آزادگی مایوس نشویم.