کد خبر:۲۴۸۹۵۲
مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی زنجان:

ارائه خدمات داروخانه‌ای به بیماران کلیوی زنجان مطلوب است

مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی زنجان ارائه خدمات داروخانه‌های موجود در سطح استان را مناسب ارزیابی کرد و گفت: داروخانه‌های شهید بهشتی و رجایی در ارائه خدمات به بیماران کلیوی فعالیت دارند.
ارائه خدمات داروخانه‌ای به بیماران کلیوی زنجان مطلوب است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا طهماسبی در سومین جلسه کمیته پزشکی انجمن کلیوی زنجان که در محل دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد، مشکل اساسی بیماران کلیوی را افزایش قیمت دارو عنوان کرد و گفت: مابه التفاوت قیمت دارو به یک میلیون ریال رسیده است و این مسئله می‌تواند مشکلات بیماران کلیوی را تشدید کند.

 

وی افزود: امیدواریم با همکاری مسئولان شاهد کاهش قیمت‌ها و ارائه خدمات مطلوب به بیماران باشیم؛ چراکه بیماران خاص هزینه فراوانی را برای درمان خود پرداخت می‌کنند.

 

در ادامه مجید صادقی، دبیر کمیته پزشکی انجمن حمایت از بیماران کلیوی زنجان، مهمترین پیش زمینه‌های بیماران کلیوی را دیابت و فشار خون برشمرد و گفت: توجه به دو عامل خطر فشارخون و دیابت، در زمینه پیشگیری بیماری کلیوی تاثیرگذار است.

 

وی تصریح کرد: فضای علمی و پژوهشی کمیته پزشکی انجمن کلیوی زنجان در تعامل با دانشگاه علوم پزشکی در پیشگیری از بیماری کلیوی کمک کننده است.

 

در این جلسه محمدرضا صائینی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان نیز تاکید کرد: از 400 هزار نفر افراد بالای 30 سال، 280 هزار نفر تست فشارخون داده‌اند که تا پایان مرداد ماه سال جاری ادامه دارد.

 

این مقام مسئول اختصاص اعتبار را شرط اساسی اجرای برنامه‌ها در زمینه پیشگیری بیماری‌های کلیوی مطرح کرد و افزود: با تخصیص اعتبار می توان ادغام برنامه ها در نظام شبکه را در اولویت قرار داد.

 

صائینی تاکید کرد: علت اول مرگ و میر در ایران بیماری های قلبی و عروقی است.

 

وی همکاری انجمن کلیوی زنجان در زمینه آموزش را مهم عنوان کرد و گفت: تدوین برنامه‌های آموزشی، بازآموزی، خودآموزی، امکانات نرم افزاری، برگزاری آزمون‌های غیر حضوری و برگزاری دوره‌های مجازی برای کارشناسان از جمله اقدامات آموزشی و افزایش سطح آگاهی در زمینه بیماری‌های کلیوی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار