کد خبر:۲۴۹۰۶۱
جبهه سیام ژوئن در واکنش به سخنان مرسی:
به سمت محل اقامت مرسی حرکت خواهیم کرد
جبهه سیام ژوئن در واکنش به سخنان مرسی و عدم استعفای وی اعلام کرد، به سمت باشگاه گارد ریاستجمهوری و محل اقامت وی تظاهرات خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از الأهرام، جبهه سی ام ژوئن در واکنش به سخنان مرسی و عدم استعفای وی اعلام کرد، به سمت باشگاه گارد ریاست جمهوری و محل اقامت وی تظاهرات خواهیم کرد.
این جنبش طی انتشار بیانیه ای از طرفداران خود و مخالفان مرسی خواست به سمت باشگاه گارد ریاست جمهوری تظاهرات کنند.
این در حالی است که پیش از این نیز جنبش تمرد از گارد ریاست جمهوری خواسته بود تا مرسی را بازداشت کنند.
همچنین روز گذشته نیروهای امنیتی از کشف و خنثی سازی یک بمب در مقر اخوان المسلمین خبر داده بودند.
بر اساس آخرین گزارش ها، در جریان درگیری های دیروز مصر در نزدیکی دانشگاه قاهره 16 تن کشته و 200 تن دیگر زخمی شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.