آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۹۰۹۲
مسئول طرح و برنامه سپاه شهدای آذربایجان غربی:

دانشگاه خاستگاه اصلی تحولات سیاسی است

مسئول طرح و برنامه سپاه شهدای آذربایجان غربی دانشگاه‌ها را موتور محرک و کانون اندیشه و معرفت دینی معرفی کرد و گفت: خاستگاه اصلی تحولات سیاسی در دنیا، دانشگاه‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، سید رسول تاج الدینی روز گذشته در نشست فصلی مسئولان بسیج دانشجویی این استان که در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد، بسیج دانشجویی را یکی از باطراوت ترین تشکل های بسیج عنوان کرد و گفت: دانشگاه ها موتور محرک و کانون اندیشه و معرفت دینی هستند.

 

وی افزود: دانشگاه ها همیشه کانون توجه جریان های مختلف بوده؛ به طوری که دوستان به نوعی از فضای دانشگاه ها استفاده و بهره‌مند می شوند و دشمن نیز برای پیاده سازی اهداف شوم خود به دانشگاه و قشر دانشجو توجه ویژه داشته است.

 

مسئول طرح و برنامه سپاه شهدای آذربایجان غربی ادامه داد: ظرفیتی که در دانشگاه های کشور وجود دارد در هیچ مجموعه و سازمانی وجود ندارد و بسیج دانشجویی باید در حوزه تولید علم و جنبش نرم افزاری از امکانات و ظرفیت دانشگاه استفاده کند.

 

تاج الدینی با اشاره به تغییر ذائقه اساتید و دانشجویان تصریح کرد: در فضای فرهنگی دانشگاه ها یک تغییر ذائقه صورت گرفته و برای القای یک تفکر و راهیابی به اهداف از پیش تعیین شده نیاز به تلاش زیادی است.

 

وی کار فرهنگی را تاثیرگذار دانست و گفت: نتایج کارهای فرهنگی نامریی است نتیجه کار مهندسی مادی به سهولت قابل مشاهده است؛ اما تجلی زحمات کار بسیج دانشجویی که به نوعی کار فرهنگی تاثیرگذار است بسیار دشوار خواهد بود.

 

مسئول طرح و برنامه سپاه شهدای آذربایجان غربی با اشاره به ویژگی خاص جغرافیای آذربایجان غربی افزود: ترکیب قومیتی در آذربایجان غربی بسیار زیاد است و در این عرصه نقش بسیج دانشجویی بسیار حائز اهمیت است.

 

تاج الدینی خاطرنشان کرد: استراتژی دشمن در فضای دانشگاه این است که ناهنجاری اخلاقی را در جامعه دانشگاهی رواج دهد و این یکی از حربه های آنان در زمینه کمرنگ سازی اعتقادات دینی و معنوی دانشجویان است. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار