به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، محمدرضا میرزایی امروز در در نشست اعضای هیا امناء دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: از سال گذشته فازهای اجرایی برنامه پزشک خانواده شهری را در سطح مازندران عملیاتی شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اقدام به موقع دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای اجرای طرح پزشک خانواده شهری بیان داشت: حدود 11 میلیارد تومان تجهیزات برای اجرای طرح پزشک خانواده شهری در مازندران هزینه شد که قیمت فعلی این تجهیزات 30 میلیارد تومان است.
این مسئول در ادامه از بکارگیری 402 پزشکی عمومی در مازندران برای اجرای طرح پزشک خانواده شهری در مازندران خبر داد و گفت: در بحث پزشک عمومی 120 پزشک دیگر باید جذب شوند و در داروخانهها نیاز داریم که با 20 داروخانه دیگر نیز قرارداد منعقد شود.
میرزایی با بیان اینکه تمامی داروخانه های استان با پزشک خانواده قرارداد بستند، گفت: 400 پزشک عمومی و 300 داروخانه وارد این برنامه شدند.
وی ادامه داد: سرشماری جمعیت مازندران- ورود اطلاعات به سامانه ملی- تجهیز نمودن مراکز و پایگاه های مجری- اطلاع رسانی به مردم- برپایی جلسات توجیهی با پزشکان و اطلاع رسانی به مردم و انتخاب پزشک خانواده از جمله فازهای دهگانه اجرای این برنامه بوده است.
میرزایی، از وارد شدن روزانه اطلاعات دو هزار نفر از جمعیت مازندران در سامانه ملی خبر داد و گفت: اطلاعات 92 درصد جمعیت استان در این سامانه به ثبت رسید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ادامه داد: در حال حاضر خدمات سطح یک برنامه پزشک خانواده در استان اجرا می شود.
وی، به اجرای برنامه پزشک روستایی از سال 84 در مازندران اشاره کرد و گفت: سالانه 2 میلیون ویزیت در روستاها انجام می شود.
میرزایی، خاطرنشان کرد: 72 درصد جمعیت روستایی تحت پوشش بیمه روستایی و مابقی تحت پوشش بیمه های تامین اجتماعی و خدمات درمانی قرار دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش، به وجود 157مرکز بهداشتی و درمانی روستائی در مازندران اشاره و تصریح کرد: در این مراکز، 350 پزشک عمومی و320 ماما به روستائیان خدمات بهداشتی ارائه می دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اضافه کرد: 20 مرکز بهداشتی و درمانی روستائی استان به صورت شبانه روزی به ارائه خدمات می پردازند و سایر مراکز به صورت تک شیفت دایر هستند.