کد خبر:۲۵۰۴۸۶
مردانی خبر داد:

دانشگاه پیام نور و تهران مقام اول و دوم در جذب هیئت علمی را دارند

دانشگاه پیام نور با جذب حدود 3 هزار نفر بالاترین جذب را داشته و دانشگاه تهران با جذب بیش از یک هزار و 200 نفر در رتبه دوم جذب قرار دارد.
دانشگاه پیام نور و  تهران مقام اول و دوم در جذب هیئت علمی را دارند
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه پیام نور با جذب حدود 3 هزار نفر بالاترین جذب را داشته و دانشگاه تهران با جذب بیش از یک هزار و 200 نفر در رتبه دوم جذب قرار دارد.
 

محمدرضا مردانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: براساس برنامه پنجم توسعه باید 47 هزار عضو هیات علمی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور جذب شوند.

 

وی ادامه داد: اکنون درسال سوم برنامه قرار داریم و تا کنون 20 هزار نفر در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی جذب شده‌اند و این نشان می دهد برای سال های باقی مانده باید شیب تندتری در جذب داشته باشیم.

 

 

 

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم افزود: دانشگاه هایی که نسبت استاد به دانشجوی آنها اجازه می دهد و از امکان پرداخت حقوق هیات علمی برخوردارند، می توانند بدون هیچ محدودیتی از سوی وزارت علوم نسبت به جذب اعضای هیات علمی در رشته هایی که نیاز دارند اقدام کرده و نسبت استاد به دانشجو را متعادل کنند.

 

وی درخصوص دانشگاه‌هایی که بیشترین و کمترین جذب را داشته اند، گفت: دانشگاه پیام نور چون دارای مراکز متعدد است با جذب حدود 3 هزار نفر بالاترین جذب را داشته و دانشگاه تهران با جذب بیش از یک هزار و 200 نفر در رتبه دوم قرار دارد و دانشگاه‌های غیر دولتی به دلیل موانع پیش رو، کمترین جذب را داشتند.

 

 

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم تصریح کرد: دانشگاه های تازه تاسیس و جوان دولتی مانند دانشگاه های ملایر، ایلام و صنعتی همدان نیز جذب خوبی داشته اند.

 

 

وی افزود: تعداد افراد جذب شده از فارغ التحصیلان داخلی بیش از فارغ التحصیلان از خارج کشور است و دلیل آن هم تعداد زیاد فارغ التحصیلان داخلی است که خواستار جذب هستند با این وجود عمده فارغ التحصیلانی که از دانشگاه های برتر دنیا مراجعه کرده اند نیز پذیرش شده اند.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار