کد خبر:۲۵۲۰۳۱
به مناسبت ماه مبارک رمضان؛
نمایشگاه های موضوعی در حسینه ارشاد برگزار می شود
حسینه ارشاد در ماه مبارک رمضان 2 نمایشگاه کتاب موضوعی برگزار می کند.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسینه ارشاد در ماه مبارک رمضان 2 نمایشگاه کتاب موضوعی برگزار می کند.
اولین نمایشگاه حسینه ارشاد در ماه رمضان چهارشنبه مصادف با روز میلاد امام حسن مجتبی (ع) برگزار می شود. در این نمایشگاه که از ساعت 9 تا 15 دایر است منابع موجود مرتبط با امام حسن(ع) و کتابشناسی موضوعی موجود خواهد بود.
همچنین حسینه ارشاد به مناسبت فرارسیدن شب های قدر سی و ششمین نمایشگاه موضوعی خود را با عنوان «لیله القدر» برگزار میکند. در این نمایشگاه که از ساعت 9 تا 15 دایر است کلیه منابع موضوعی موجود در حوزه شبهای قدر، رمضان، روزهداری و شان نزول قرآن و کتابشناسیهای مرتبط موجود خواهد بود.
لازم به ذکر است بازدید از دو نمایشگاه یادشده برای عموم علاقهمندان آزاد است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.