به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا محجوب نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مفهوم واژه اعتدال اظهار داشت: اعتدال به یک مفهوم همان عدالت و قراردادن هرچیزی در جای خود است. مانند سیاستها، روشها و متدهای اقتصادی که از جای خود خارج شده و باید به جای خود برگردند.
وی در خصوص شاخصهای افراط و تفریط در دولتهای گذشته گفت: من همه دولتهای گذشته را دلسوز میدانم و اعتقاد ندارم که دولتی پس از انقلاب سرکار آمده باشد و نسبت به کشور و نظام دلسوزی نداشته باشد و از آن دولت غیر دلسوزی احساس شود. البته کارکردها و رویکردهای دولتها متفاوت بوده، اما همه آنها برای نظام تلاش کرده و کوشیدهاند.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه معتقد نیستم که دولت احمدینژاد دلسوزانه نکوشید، گفت: با اینکه به آقای احمدینژاد رای ندادم و مخالف دولت وی بودم، اما به این موضوع اعتقاد دارم و در این 8 سال هم این جمله را تکرار کردم که اگر انتقادی هم به دولت آقای احمدینژاد مطرح کردم به معنای نفی اقدامات و حرکات دلسوزانه او نبوده است.
محجوب همچنین تصریح کرد: همه ما ممکن است که مرتکب اشتباهاتی شویم، اما اشتباه ما یک هزینه دارد و هزینه اشتباهات دولت بسیار بیشتر است. بنابراین اعتدال باید همان عدل علوی باشد چرا که هیچ اعتدالی بالاتر از عدل علوی نیست.
وی ادامه داد: ما شخصیتها و افراد بسیار باتجربه داریم که بیجهت خانهنشین شدهاند؛ اگر آقای احمدینژاد قصد داشت که از اصولگرایان و یا جوانان استفاده کند، دلیلی نداشت که پیران و افراد باتجربه حتی در جریان اصولگرایی را خانهنشین کند. این بیتوجهیها سبب شد که فساد گسترش یابد. البته آقای احمدینژاد یا اطرافیانشان را افراد ناصالحی نمیدانم که بگویم این فسادها از آنها ساطع شد، اما متاسفانه روشی که این دولت انتخاب کرد، روشی نبود که بتواند مانع فساد شود و بیشتر اسباب فساد را فراهم کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: متاسفانه آقای احمدینژاد بیمهابا افراد با تجربه، حتی در جبهه و خط خودش را هم معتزل کرد، در حالی که برای پیشرفت کشور استفاده از تمام استعدادها و تواناییها لازم است. لذا امیدواریم که امروز همه برادر وار در کنار هم جمع شوند و همه افراد دلسوز جریانات مختلف مورد استفاده قرار گیرند و تنگنظریها به فراموشی سپرده شود، چرا که همین تنگ نظریها سبب شد مردم در این دوره از انتخابات اینگونه رای دهند.
محجوب همچنین تاکید کرد: افراد سلیقههای مختلفی دارند و دوست دارند که نیروها را طبق سلیقه خودشان انتخاب کنند، اما همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که "این انتخابات جمع سلایق است"، دولت آقای روحانی نیز باید جمع سلایق باشد و البته کوشش وی در این زمینه قابل تحسین است.
وی اضافه کرد: من شاهد این کوشش هستم و در مورد آقای روحانی خوشبینم، چرا که آقای روحانی نشان داده که روی شعارهای خود ثبات دارد؛ چه زمانی که تنها بود، حرف از اعتدال میزد و چه وقتی هم که جریانات اصلاحطلبی او را همراهی کردند، باز هم از اعتدال حرف زد و امروز هم که رئیس جمهور شده، همان حرف را میزند.
این نماینده اصلاحطلب مجلس با بیان اینکه آرزوی من همواره این بوده که فضای بهتری برای کارکردن و غلبه بر مشکلات پیدا شود، گفت: خوشبختانه همه دولتها نسبت به شرایط کشور دلسوزی داشتند؛ در خاطرم هست که مرحوم عالینسب یکی از اقتصادانان کشور و مشاور اقتصادی مقام معظم رهبری، همواره به من میگفت که "همه دلسوز هستند و من به عنوان یک اقتصاددان میفهمم که آنها دلسوزی میکنند، اما گاهی این دلسوزیها از نوع دلسوزی مادری است که از بیماری دیابت آگاهی ندارد و وقتی فرزند دیابتیاش غش میکند به او آب قند میدهد" از این شمار اتفاقات در کشور ما بسیار رخ داده و خسارتهای سنگینی نیز به کشور وارد کرده است.
محجوب در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که همه کمک کنند تا این مشکلات با روش دیگری حل شود و اکنون به نظر میرسد که نسخه اعتدال عملیاتیتر از نسخههای دیگر باشد، مشروط به اینکه همه کمک و تلاش کنیم تا کمبودها و مشکلات برطرف شود.
این نماینده مجلس تاکید کرد: حل مشکلات کشور نیازمند به میدان آمدن همه است و هر کسی که زمینه کمک کردن دارد، باید به میدان بیاید. چراکه ما با هم بودیم و توانستیم کشور را جلو ببریم و بدون هم به جایی نخواهیم رسید، لذا امیدوارم روش آقای روحانی با هم کردن بیهمها باشد.
منبع:تسنیم
آقاي محجوب نبايد زود قضاوت کرد.اول بزاريد يه سال از دولت آقاي روحاني بگذره بعد بگيد روي شعار هاي ثبات داره!
تازه شعار هر رئيس جمهوري براي خودش محترم هست ولي مهمتر درد مردم است.کساني که به پايين ترين طبقه مردم يعني فقرا و مستضعفين اهميت بدهند بباليم و شعا همدردي با فقرا را سر دست بگيرد و به آن افتخار کند.انقلاب کرديم که به داد فقرا برسيم.پس ثبات روي شعار درست اما کدوم شعار؟؟؟!!!