به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، مصطفی محمدنجار بعدازظهر امروز در مراسم افتتاح مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیبهای اجتماعی معتادان مازندران اظهار داشت: برای افتتاح این مرکز مدتی است که باید حضور پیدا میکردم و استاندار مازندران نیز اصرار داشت که عملیات اجرایی این مرکز کاملا افتتاح شود.
وی به مقوله مواد مخدر اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون جدید با تشکیل مراکز نگهداری ، درمان و کاهش آسیب های معتادان ، این افراد را به جامعه باز گردانده می شوند.
نجار افزود: با ایجاد این مراکز درمان ، باز توانی و حرفه آموزی معتادان صورت گرفته و این افراد از بیماری پاک می شوند.
وزیر کشور مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان ساری را نوزدهمین مرکز کشور معرفی کرد و گفت: این مرکز مجهز و با استاندارد ساخته شده است.
نجار در ادامه خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم که در مراکز ترک اعتیاد کار درمانی با استاندارد انجام شود و فرد پس از ترک این مرکز دوباره به سمت مواد مخدر کشانده نشود.
وی یادآور شد: در زندانهای کشور نیز اشکالاتی وجود دارد که در حال بررسی و رفع این اشکالات هستیم.
وی به برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در حوزه های مبارزه ، پیشگیری و درمان اشاره کرد و افزود: مواد مخدر صنعتی بویژه شیشه با خطرات بالا مهم ترین موادی است که ستاد برای مقابله با آن برنامه جدی را تدوین کرده است.
محمدنجار گفت: با تدابیر امنیتی و با همکاری نیروی انتظامی ، اطلاعات و ستاد مبارزه با مواد مخدر، امروز تولید مواد مخدر صنعتی در کشور به صفر رسیده است.
وی به اهمیت کنترل مبادی ورودی و خروجی کشور اشاره کرد و افزود: از آنجایی که افغانستان کانون تولید مواد مخدر سنتی جهان است ،انسداد مرز و تجهیز مرزها با هدف حراست از آن به صورت جدی در حال انجام است.
نجار در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه بیش از 46 درصد جرایم در کشور به صورت مستقیم و 25 درصد نیز به صورت غیرمستقیم با مواد مخدر در ارتباط هستند، بیان داشت: هر مسئولی که اگر قرار است برای کاهش جرایم در کشور اقدام کند باید از مبارزه با مواد مخدر آغاز کند.
وی در ادامه به اقدامات انجام شده در کشور به معتادان بهبود یافته اشاره کرد و گفت: سهم اشتغال معتادان بهبودیافته در کشور 25 هزار نفر بود و همینطور در بحث اشتغال، بیمه و نیز مسکن این افراد در دولت نیز اقدامات مناسبی انجام شد.