میلاد عرفانپور در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره توصیه های مقام معظم رهبری به شاعران گفت: بیشترین تاکید حضرت آقا در دیدار سال گذشته این بود که شعر شاعران باید بازخورد مثبتی در جامعه و در بین مخاطبان داشته باشد؛ یعنی اشعار در زمینه اخلاق، مسائل دینی و مسائل اجتماعی بتواند بر روی مخاطبان اثرگذار باشد.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکید کردند که نیازی نیست همه ابیات و واژگان یک شعر به مسائل اخلاقی اختصاص داشته باشد؛ حتی اگر در بخشی کوتاهی از اشعار به این مسئله توجه شود و شاعر باید احساساتش نسبت به انقلاب، ارزش ها و اسلام را آزادانه در اشعارش بیان کند.
شاعر «بی خبری ها» با اشاره به ویژگی های شعر انقلابی از منظر رهبری گفت: رهبری معتقدند شعر انقلابی، شعری است که نسبت به مسائل روز و کشور بی تفاوت نباشد؛ شاعر باید نسبت به کشور و انقلاب اسلامی متعهد باشد و در واقع شاعرانی که در مواضع حساس از ارزش های کشور دفاع نمی کنند جزو شاعران متعهد به شمار نمی روند.
عرفانپور افزود: پرداختن به مسائل اخلاقی و عرفانی توسط شاعران در چند سال اخیر مغفول مانده است؛ برخی از شاعران نه تنها رفتن به سمت شعرهای اخلاقی و عرفانی را توصیه نمی کنند بلکه با آنها برخورد نیز می کنند.
وی اضافه کرد: سعی کردم در حد توان توصیه های رهبری را در اشعارم مدنظر قرار دهم و شعری نگویم که تاثیر منفی بر روی مخاطب داشته باشد؛ چون شعر شاعران به عنوان یک تغذیه روحی و معنوی برای مخاطبان به شمار می رود و اگر اشعار مناسبی در زمینه اخلاق و عرفان وجو داشته باشد قطعا تاثیرات مثبتی بر روی مخاطبان می گذارند و برعکس آن نیز اتفاق می افتد؛ یعنی اگر شعری از نظر اخلاقی و عرفانی در وضعیت مناسبی قرار نداشته باشد مخاطب را گمراه خواهد کرد.
نویسنده «بی خبری ها» در پایان خاطر نشان کرد: فضای عرفانی، اخلاقی و عقیدتی در اشعار شاعران نسبت به سال های گذشته قوت بیشتر گرفته است و تعداد افرادی که نسبت به شعر ارزشی، اخلاقی و عقیدتی متعهد هستند روز به روز در حال افزایش است؛ با این حال باید بیشتر به این موضوع پرداخته شود. در برخی مواقع مقصر شاعران هستند چون آنچنان که باید از مسائل اعتقادی و مسائل روز جامعه آگاهی ندارند. در وهله دوم نیز نهادهای متولی شعر و ادبیات کوتاهی کرده اند؛ آنها به صورت سطحی و نمایشی به مسائل اعتقادی و ارزشی وارد می شوند, امیدواریم این نهادها با توجه به سخنان حضرت آقا رفته رفته به این درک برسند که نیاز به یک کار اساسی در حوزه شعر وجود دارد تا شاعران از حیث شخصیت معرفتی غنی تر شوند؛ چون وقتی شاعر غنای معرفتی و دینی نداشته باشد نمی تواند این مضامین را در اشعارش به کار ببرد.