به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ابراهیم زاده امروز در نشست خبری با خبرنگاران در خصوص دستاوردهای ارتوپدی در سالن شورای ساختمان آموزش بیمارستان قائم گفت: اعضای هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد 18 نفر مرد است.
وی تلاش برای بومی سازی تجهیزات مورد نیاز در این رشته را بسیار خوب دانست و افزود: در حال حاضر تلاش داریم وسایل و تجهیزات مورد نیاز در ارتوپدی را بومی کنیم و در برخی موارد به موفقیتهای بالایی دست پیدا کردهایم تاکنون کار را تا 95 درصد بومی کردهایم که این جای افتخار است.
این متخصص ارتوپدی در خصوص بیماریهای کودکان بیان داشت: برخی بیماران دارای بیماریهای مادر زادی هستند و البته شیوع بیماریهایی مانند فلج اطفال و موارد این چنین بسیار کم شده است، اما بیماریهای مادر زادی را میشود کم اثر کرد.
ابراهیم زاده آرتروز را غیر قابل پیشگیری عنوان و بیان کرد: آرتروز یک بیماری غیر قابل اجتناب نیست، بلکه طبیعت بشر است تنها شیوه بروز آن متفاوت است، این بیماری در خانمها به دلیل تحرک کم و وزن زیاد شایع تر است.
وی 40 درصد مردم کشور را مستعد کمبود کلسیم دانست و افزود: مصرف شیر نقش بسیار عمدهای در سلامتی بدن ایفا میکند، اما به طور کلی نقش مردم در استفاده از کلسیم و ویتامین D بسیار کم رنگ است.
رئیس مرکز تحقیقات ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از کلسیم سمپاتیک را حل کننده مشکلات دانست و افزود: بیماران در سنین بالا دچار سوء جذب میشوند؛ البته قرار گرفتن در برابر نور خورشید این نیاز را تا حدودی برطرف خواهد کرد که باید نواحی مرکزی بدن را در این شرایط قرار دهیم.
ابراهیمی زاده در پایان سه گروه را نیازمند توجه و سیدگی بیشتر معرفی کرد و بیان داشت: بچهها، سالمندان و زنان باردار را باید در جذب کلسیم مورد نیاز در طول زندگیشان کمک داد تا با وجود غنی نبودن بار غذایی از همین مقدار کلسیم موجود استفاده لازم را ببریم.