به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» گیلانی نژاد در نشست بررسی عملکرد رسانه ملی در ترویج فرهنگ قرآن در کشور که عصر امروز در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد، گفت: اگر بگوییم که رسانه ملی در حوزه فعالیت های قرآنی کارهای مناسبی انجام داده یا خیر در واقع مخاطبان به دو دسته موافق و مخالف تقسیم می شوند.
وی ادامه داد: رسانه ابزاری است که بر مخاطب خود تاثیر می گذارد؛ در واقع رسانه می تواند و یک عکس، پوستر، رادیو و تلویزیون باشد؛ در واقع هر وسیله ای که بر روی مخاطب اثر بگذارد به نوعی رسانه محسوب می شود.
مدیر سابق شبکه 2 اضافه کرد: رسانه ملی باید بتواند معرفت قرآنی را در تمام نسل های یک جامعه نهادینه کند؛ البته این کار توسط رسانه ای صورت می گیرد که ملی، متعهد و دردمند باشد.
گیلانی نژاد یادآور شد: رسانه ها مسئول معرفی معیارهای درست به مردم هستند و باید به عوام جامعه کمک کنند تا آنها بتوانند برنامه های مناسب را از برنامه های نامناسب تشخیص دهند.
وی بابیان اینکه بسیاری از مدیرانی که وارد صدا و سیما شدند بزرگترین سیلی را به فعالیت های قرآنی زدند، افزود: مدیران صدا و سیما افراد بسیار خوبی هستند ولی برای انجام امور قرآنی تربیت نشده و آموزش ندیده اند.
مدیر سابق شبکه 2 با بیان اینکه اگر خروجی مناسبی را در رسانه ملی مشاهده نمی کنیم به دلیل نبود تخصص و برنامه ریزی درست در اجرای برنامه های قرانی است، یادآور شد: مشکل ساخت و تولید برنامه های قرآنی فقط مربوط به بودجه نمی شود بلکه ابزار مناسب و نیروهای خلاق و مناسب در این زمینه وجود ندارند؛ به علت عدم تربیت نیرو و مدیر مناسب است که فیلم و سریال هایی با هزینه های میلیاردی تولید می شود ولی در آخر کار نامناسبی در آب در می آید.
گیلانی نژاد افزود: در رسانه ملی بودجه های زیادی وجود دارد ولی نیروهای خبره نداریم به همین دلیل محصول نامناسبی در صدا و سیما تولید می شود؛ تا جایی که کار به جایی می رسد که مدیر رده بالای رسانه ملی وظیفه این نهاد را سرگرمی مردم عنوان می کند.
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در مورد صدا و سیما گفت: مقام معظم رهبری هم در دوره آقای لاریجانی و هم در دوره آقای ضرغامی نکات بسیار مهمی را در خصوص صدا و سیما عنوان کردند؛ حضرت آقا گفتند که صحنه های خشن نباید در سریال ها و فیلم ها پخش شود چرا که در ضمیر ناخودآگاه مردم تاثیر می گذارد.
مدیر سابق شبکه دو در پایان با اشاره به فیلم سگ کشی خاطر نشان کرد: این فیلم یک کار نامناسبی بود که توسط صدا و سیما پخش شد؛ در واقع این فیلم، فیلمی ضد دین بود.
اينو مي خواهم بگم
مگه معلمهاي ديني و قران مدارس براي ديني و قران تربيت شده اند ؟!
يه معلم ديني تو مدرسه ما بود به دختراي نوجوان گفته بود :
شما نوجوان هستيد
ارايش کنين
يه کم از موهاتوو بيرون بذارين
شاد باشين
!!!!!!!!!!!!!!!!
اينها متناسب با رشته اي که در مدرسه خوانده اند و انچيزي که در دانشگاه قبول مي شوند
مي روند رشته الهيات
و بعد در مدارس مشغول مي شوند
و در زندگي خودشون خبري از دين نيست