آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۸۳۶
در سومین روز از نمایشگاه کتاب تهران

اسماعیلی: بنگاه‌های فرهنگی و موسیقی در دولت شهید رئیسی ۳ برابر و مخاطبان آثار نمایشی چند برابر افزایش یافت

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جریان بازدید از غرفه «رئیسی عزیز ما» در نمایشگاه کتاب تهران، ضمن رونمایی از کتابش با عنوان «اصل اصالت فرهنگ»، بر اهمیت توجه به اصالت فرهنگ در آثار منتشر شده تأکید کرد.

اسماعیلی: بنگاه‌های فرهنگی و موسیقی در دولت شهید رئیسی ۳ برابر و مخاطبان آثار نمایشی چند برابر افزایش یافت + فیلم رونمایی

 

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، وزیر فرهنگ دولت شهید رئیسی در سومین روز از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و در جریان بازدید از غرفه «رئیسی عزیز ما» در نمایشگاه کتاب تهران، ضمن رونمایی از کتابش با عنوان «اصل اصالت فرهنگ»، بر اهمیت توجه به اصالت فرهنگ در آثار منتشر شده تأکید کرد. وی با اشاره به نقش مؤثر رسانه‌ها در شکل‌دهی به هویت فرهنگی جامعه، این اثر را گامی مهم در ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی دانست.

 


وزیر فرهنگ دولت رئیسی در ادامه بر لزوم حمایت از نویسندگان و ناشران مستقل تأکید کرد و افزود: حضور در چنین رویدادهایی فرصتی است تا ارتباط مستقیم با مخاطبان برقرار کرده و از نظرات و پیشنهادات آنان بهره‌مند شویم.


وی همچنین در مراسم رونمایی از کتاب «اصل اصالت فرهنگ»، افزود: پس از ساعت‌ها بی‌تابی و ناراحتی، صبح آن روز پیکر شهدا را در ورزان پیدا کردند و این نقطه عطفی در تاریخ کشور بود. پایان خدمات دنیایی یک مرد بزرگ بود. شب و روز تلاش و ایثار او و با همه وجود خود را وقف آبادانی و سرافرازی ایران و اسلام کرد و یاد و رفقای عزیزمان را گرامی می‌داریم.


وی اضافه کرد: درباره کتاب باید بگویم که این اثر اصل اصالت فرهنگ را تبیین می‌کند. در هر حال، در فضاهای جامعه‌شناختی و نظریات مربوط به توسعه، این بحث وجود دارد که همواره بخشی از جامعه اولویت دارد. ما در انقلاب اسلامی نگاه‌مان این است که اصل بر اصالت فرهنگ است.


وزیر سابق فرهنگ همچنین تأکید کرد: در حوزه نشریات انقلاب تا قبل از پیروزی، عمدتاً نظریات تحلیل و چرایی انقلاب‌ها و نظریات ساختاری و اقتصادی مطرح بود، اما انقلاب اسلامی به عنوان یک حرکت در این زمینه اقدام کرد و نظریات مختلفی را پس از پیروزی به وجود آورد.


اسماعیلی در ادامه افزود: در دوره‌ای که آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌های اجرایی را بر عهده داشت، موضوع توجه به فرهنگ به واسطه گفتمانی که نمایندگی می‌کرد، مورد توجه قرار گرفت. این کتاب مجموعه یادداشت‌های هفتگی من در نشریه ایران است که تلاش شده تا عمده نگاه فرهنگی دولت شهید رئیسی را در قالب یادداشت‌هایی در اختیار فرهیختگان قرار دهد.


وی با اشاره به تحولات فرهنگی در دولت سیزدهم، گفت: در سال ۱۴۰۰، زمانی که دولت سیزدهم آغاز به کار کرد، حوزه فرهنگ و هنر به پررنگ‌ترین دوره خود رسید. در سال اول دولت، بودجه فرهنگی ۱۷ برابر شد و پروژه‌های زیرساختی فرهنگی در شهرهای مختلف افتتاح شد که با آخرین فناوری‌های نوین کشورهای توسعه‌یافته برابری می‌کند. همچنین در زمینه مخاطبان فرهنگی، حوزه‌های کتاب، موسیقی، سینما و تئاتر و صنایع فرهنگی گسترش یافته‌اند.

 

وزیر سابق فرهنگ افزود: آمار رسمی دولت نشان می‌دهد که در سال ۱۴۰۲، مجموعه بنگاه‌های فرهنگی و موسیقی سه برابر شده بود و مخاطبان آثار نمایشی چند برابر افزایش یافت. وی در پایان سخنان خود گفت: فرهنگ و هنر همواره نقش کلیدی در پیشبرد اهداف جامعه ایفا می‌کنند و این حمایت‌ها باید استمرار یابد تا نسل‌های آینده نیز از این گنجینه‌های فرهنگی بهره‌مند شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار