آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۲۸۰۳
خواجه سروی خبر داد:

رشد 5 برابری اعزام دانشجویان به عمره مفرده طی 8 سال اخیر

معاون فرهنگی واجتماعی وزیر علوم گفت: در دولت های نهم و دهم بیش از 130 هزار دانشجو به سفر حج عمره اعزام شده اند که این آمار نسبت به کل تعداد دانشجویان اعزامی به عمره تا قبل از سال 84 رشد 5 برابری داشته است.
رشد 5 برابری اعزام دانشجویان به عمره مفرده طی 8 سال اخیر

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،دکتر غلامرضا خواجه سروی معاون فرهنگی واجتماعی با اعلام این خبر افزود؛ یکی از ناب ترین و موثر ترین حرکت های فرهنگی که در طول 8 سال گذشته در دانشگاهها  قوت گرفت و اثر گذاری مهمی بر فضای دانشگاهها حاکم نمود، سفر های زیارتی عمره و عتبات دانشگاهیان بوده  که با برنامه ریزی دقیقی که صورت گرفت یک فرصت استثنایی را برای تحول در سه عنصر اصلی دانشگاه یعنی استاد دانشجو و کارمند فراهم آورد.


وی افزود : تاثیر گذاری این حرکت عظیم فرهنگی به نحوی است که در نظرسنجی های صورت گرفته بیش از 80درصد از دانشجویان تحول و دگرگونی در زندگی و تقید بیشتر به نماز و انس با قرآن را نتیجه این قبیل برنامه ها می دانند.


دکتر خواجه سروی تصریح کرد: سفر های زیارتی از سال 85 به صورت متمرکز از طریق ستادی که جهت این موضوع در معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم ایجاد گردید ساماندهی و پشتیبانی شد که هر سال بر متقاضیان سفر های زیارتی شامل عمره مفرده دانشجویی،عتبات عالیات عراق،عتبات عالیات سوریه و مشهد مقدس افزوده می شود به گونه ای که هم اکنون با توجه به کثرت متقاضیان ،  اعزام به  سفر های فوق فقط از طریق قرعه کشی ممکن خواهد بود .

 

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به توزیع بیش از 180 هزار بسته آموزشی فرهنگی برای زائران گفت: در طول 8 سال گذشته 400 همایش توجیهی آموزشی برای زائران سفر های زیارتی مخصوصا عمره دانشجویی  به صورت استانی و دانشگاهی نیز برگزار شده است.

 

وی در پایان با اشاره به انجام 380 هزار سفر زیارتی در دولت های نهم و دهم گفت: از این میان حدود  130 هزار نفر از دانشگاهیان به عمره  ، بیش از 90 هزار نفر به عتبات عالیات عراق، بیش از 10 هزار نفر به عتبات عالیات سوریه و بیش از 150 هزار نفر به مشهد مقدس اعزام شده اند .

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار