آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۳۵۷۰
در دیدار روحانی با نمایندگان مطرح شد؛

درخواست از مجلس برای اصلاح بودجه 92

رئیس‌جمهور منتخب خواستار همکاری نمایندگان مجلس برای اصلاح قانون بودجه سال 92 شد.
درخواست از مجلس برای اصلاح بودجه 92

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، اسماعیل جلیلی با اشاره به دیدار جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حسن روحانی گفت: یکی از دغدغه‌هایی که ایشان در این دیدار مطرح کردند همکاری مجلس با دولت بود تا مشکلاتی که در قانون بودجه سال 92 وجود دارد حل شود و با توجه به تاخیر دولت برای اجرای قانون، مجلس کمک کند که قانون به شکل واقع‌بینانه‌ای اصلاح شود.
 

وی افزود: نمایندگان نیز اذعان داشتند که قانون بودجه 92 نیاز به بازنگری دارد.

 

نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نمایندگان مجلس در این دیدار دیدگاه‌ها و نظرات خود را درباره شرایط فعلی کشور، آینده و انتظاراتی که از دولت منتخب و کابینه دارند بیان کردند و آقای روحانی هم در مقام بیان دغدغه‌های خود به بعضی از سوالاتی که مطرح بود پاسخ دادند.

 

این عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس درباره اظهارات نمایندگان در دیدار رییس جمهور منتخب گفت: دیدگاه‌ نمایندگان این بود که نیروهایی که انتخاب و معرفی می‌شوند رویکرد عدالت،‌همه‌جانبه‌نگری و نگاه توسعه متوازن را در همه بخش‌های کشور داشته باشند و خیلی مقید به نگاه‌های بخشی و جناحی نباشد که این مورد تاکید آقای روحانی هم بود.

 

جلیلی با اشاره به تاکید نمایندگان برای تعامل بین دولت و مجلس، افزود: نمایندگان در این دیدار گسترده‌شدن تعامل دو قوه را به نفع هر دو بخش دانستند و گفتند که این کمک می‌کند تا اهداف و برنامه‌های مورد نظر دولت با مشارکت جمعی و کمترین اصطحکاک و هزینه تحقق یابد که آقای روحانی هم این دغدغه را قبول داشتند.

 

وی با بیان اینکه نمایندگانی از همه گروه‌های مجلس در این دیدار حضور داشتند افزود: تعدادی از نمایندگان تقاضا کرده‌ بودند پیش از شروع دولت و مراسم تحلیف دغدغه‌های خود را خدمت رییس جمهور منتخب بیان کنند اما با توجه به اینکه در جلسه‌ای که آقای روحانی به مجلس آمده بودند فرصت کافی برای بیان نظرات و دیدگاه‌ها نبود نمایندگان متقاضی برگزاری این جلسه بودند.

 منبع : ایسنا
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ميثم
-
۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۹
عجب مجلسي داريم. بودجه پيشنهادي دولت دهم رو تغيير ميده و به دولت يازدهم ميگه بودجه رو برگردون برات تغيير بديم.
خيلي باحالن
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار