آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۱۰۶
گزارش «خبرگزاری دانشجو» از شب های قدر در مازندران؛

شب قدر یعنی، پله پله تا ملاقات خدا

در شب قدر ملائک مقرب الهی از آسمان به زمین خواهند آمد و شاهد عروج انسان خواهند بود، شاهدند که چگونه انسان‌های زمینی، آسمانی می‌شوند و به ملاقات خدا می‌روند.
شب قدر یعنی، پله پله تا ملاقات خدا
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، دومین شب از شب‌های پرفضیلت قدر همیشه مزین به ‌نام مولای عدالت خواهان و پدر یتیمان است و عزاداری شهادت نخستین امام شیعیان بر جلوه‌های این شب مبارک هرچه بیشتر می‌افزاید.
 
مردم از مرد و زن تا پیر و جوان با حضور گسترده در امان مقدس از جمله مساجد، حسینیه‌ها ندای «اللهم اغفر» سر دادند تا با وساطت امام علی (ع) رستگاری و عاقبت به خیری در این دنیا و آخرت برای خود را از درگاه خدای متعال بخواهند.
 
در شب لیلة‌القدر دستان خالی بسیار زیادی از تکایا، مساجد، حسینیه‌ها و امام‌زادگان استان مازندران به سوی پروردگار دراز شد و خوشا به حال کسی که خداوند فریاد الغوث‌اش را اجابت فرموده و او را بر خوان گسترده نجات‌یافتگان از آتش جهنم میهمان کرد.
 
این شب‌ها شهرهای استان مازندران حال و هوای خاصی دارد که در دیگر شب‌ها مشاهده نمی‌شود، فقط کافی است در شهرها و روستاها قدم ‌بگذارید تا صدای مناجات و گریه روح‌نواز را از مساجد و تکایا در روح و جان خود حس کنید.
 
کافی است پیش‌نیاز اعمال شب قدر را انجام دهید و وارد یکی از این مساجد شوید تا با چشم خود ببینید قرآن‌هایی را که بر سر گرفته شده و اگر کمی دقت کنید اشک‌هایی را خواهی دید که چکه‌کنان از چشم‌ها جاری می‌شود تا روح و جسم گناهکار انسان را جلا دهد و به زمین ببرد و سرنوشت یک سال انسان را رقم زند.
 
شب قدر فرصت از بین بردن بدی هاست
 
یک شهروند ساروی در این خصوص به خبرنگار ما گفت: شب قدر فرصتی گران‌بها برای از بین بردن بدی‌ها است و بهترین فرصت برای جایگزینی خوبی و محبت به جای نفرت و نیکی به جای ستم است، پس در این شب‌های عزیز باید محبت به والدین را افزون کرد و کمک به فقرا را فراموش نکنیم.
 
علی جعفری افزود: حالا که در شب‌های قدر قرار داریم و ملائکه در حال ثبت اعمال بندگان عاشقی هستند که مخلصانه آمده‌اند تا با خدا راز و نیاز کنند، دعا بخوانند و شب‌زنده‌داری کنند، باید از خداوند بخواهیم که به ما توفیق عطا نماید و سعادت را نصیب ما گرداند.
 
وی اظهار داشت: دعاهایی را که در شب‌های قدر می‌خوانیم گنجینه‌ای است که با خواندن و درک مفاهیم آنها می‌توانیم سالی را که در آن هستیم، برای خود تا پایان نیکو گردانیم.
 
شب قدر یعنی، شب اشک، قلب شکسته و دستان پر امید
 
یک استاد دانشگاه نیز در این خصوص گفت: خداوند شب قدر را بین تمام شب‌های سال پنهان نگه داشته تا ارزش قدر را بدانیم و بیشتر به سمت پروردگار برویم و به خدا توجه کنیم.
 
وی یادآور شد: قدر فرصتی برای بازیابی و برگشت به فطرت خود بوده و شب توبه، انابه، ارتباط خالصانه با پروردگار و حجت حق است و شبی به این عظمت در طول سال وجود ندارد.
 
اکبر زاده بیان داشت: خداوند در این شب دوست دارد اشک، قلب شکسته بنده‌اش و دست‌های پر از امید بنده‌اش را به سوی آسمان بلند مشاهده کند.
 
وی با بیان اینکه قدر، شب تائید، تقدیر و رقم خوردن تمام برنامه‌های زندگی بشریت است گفت: قدر، شب ارتباط با حجت خدا بوده و بهترین برنامه سعادت انسان و بشریت و جهان در این شب نازل شده است.
 
شب قدر، شب آشتی با خداست
 
جوانی را دیدم که قرآن را بر روی صورت خود گذاشت و جمله « الهی‌ العفو » را بر زبانش جاری می‌کند، از او درباره حس و حالش در این شب پرسیدم و وی گفت: رحمت خداوند در برابر هیچ رحمتی قابل قیاس نیست و خداوند شب قدر را شب بخشش برای بندگان قرار داده است و در این ماه و این شب‌ها است که قرآن نازل شده است.
 
علیرضا کرمی افزود: خداوند در لیالی قدر سرنوشت ما را براساس کردار و رفتارمان تعیین می‌کند و امیدواریم بتوانیم قدمی را برای رضای خدا برداریم و در این شب‌های قدر با شب زنده‌داری و دعا و عبادت به واقعیت نزدیک شویم.
 
وی بیان کرد: شب قدر به معنای آشتی با خداوند است، زیرا ما با خدا فاصله گرفته‌ایم و باید تلاش کنیم با این آشتی به یک ارزش واقعی برسیم.
 
کرمی اضافه کرد: خداوند در این شب‌ها ملائکه را از عرش به فرش می‌فرستد تا بشارت دهند که توبه انسان‌ها مورد قبول درگاه خدا قرار می‌گیرد و در این شب‌ها به درهای رحمتش نزدیک‌تر شوند.
 
دعا برای ظهور امام زمان از همه اعمال شب قدر واجب تر است
 
زهرا کریمی با اشاره به اهمیت شب قدر گفت: ارزش شب قدر از هزار ماه بیشتر است و در شب قدر ملائکه بر عالم ماده نازل شده و رحمت الهی را برای انسان‌ها به ارمغان می‌آورد.
 
وی استغفار را یکی از بهترین اعمال شب قدر ذکر کرد و افزود: پیش از درخواست حوائج مادی و دنیوی در این شب باید از درگاه خداوند مغفرت و آمرزش بخواهیم.
 
این شهروند ساروی یادآور شد: مناجات، راز و نیاز با خدا، طلب مغفرت و از دیگر اعمال شاخص شب قدر است که با آنها می‌توانیم جایگاه اخروی خود را مشخص کنیم.
 
کریمی تصریح کرد: درخواست تعجیل برای ظهور امام عصر(عج) اوجب همه واجبات و مستحبات است و ما باید در این شب قبل از همه چیز ابتدا برای ظهور امام زمان دعا کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار