کد خبر:۲۵۴۲۷۸

ورود دوباره بورس به کانال 57 هزارم

بورس تهران با یک جهش 768 واحدی، کانال 56 هزارم را پشت سر گذاشت و 57 هزار واحدی شد.
ورود دوباره بورس به کانال 57 هزارم

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بورس اوراق بهادار تهران امروز پس از یک رشد 768 واحدی، برای بار دوم وارد کانال 57 هزار شد.


در پایان معاملات امروز تالار شیشه ای، 1.36 درصد به ارزش بازار افزوده شد و تقریباً اغلب شاخص ها مثبت بودند و روند رو به رشد داشتند.


بازار سرمایه که کار خود را در آغاز روز با شاخص 56 هزار و 400 آغاز کرد، از همان ابتدا روند صعودی داشت و تا رقم 57 هزار و 168 هزار پیشروی کرد.


بیشترین میزان افزایش ارزش سهام به شرکت های سیمان قائن، سرمایه گذاری نیرو و سرمایه گذاری گروه توسعه ملی اختصاص یافت.


شرکت های لنت ترمز ایران بیمه پارسیان و بیمه ملت نیز بیشترین کاهش ها را در بورس امروز تجربه کردند.


همچنین برترین تقاضا و برترین عرضه نیز به ترتیب به شرکت های مدیریت پروژه های نیروگاهی و کیمیدارو اختصاص یافت.


نمودار تحولات امروز بورس تهران به این شکل است:
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار