کد خبر:۲۵۵۱۴۱

معرفی داوران بخش داستان کودک و بزرگسال جشنواره شعر و داستان سوره

اسامی هیات داوران بخش داستان کوتاه کودک و نوجوان و بزرگسالان یازدهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره اعلام شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، اسامی هیات داوران بخش داستان کوتاه کودک و نوجوان یازدهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره اعلام شد.

 

داوود امیریان، طاهره ایبد و فرهاد حسن‌زاده داوران بخش داستان کوتاه کودک و نوجوان جشنواره سوره را تشکیل می‌دهند.

 

داوود امیریان متولد 1349 در کرمان است. وی تا کنون 26 عنوان کتاب منتشر شده در کارنامه‌اش دارد که جوایز متعددى را هم نصیب نویسنده اش کرده است.

 

امیریان فعالیت نویسندگى خود را از سال 69 با نوشتن خاطراتش از جبهه آغاز کرد و در حال حاضر در چند حوزه خاطره نویسى، ادبیات کودک و نوجوان، رمان، طنز، زندگینامه داستانى شهدا و فیلمنامه نویسى قلم مى‌زند.

 

از جمله فیلم‌هایى که نوشته و به مرحله تولید رسیده و بر پرده سینماها به نمایش درآمده، فیلم سینمایى «آخرین نبرد» به کارگردانى حمید بهمنى و «بهشت منتظر مى ماند» به کارگردانى محمدرضا آهنج است.

 

«فرزندان ایرانیم»، «رفاقت به سبک تانک» و «دوستان خدا حافظى نمى‌کنند»، «داستان بهنام»، «داستان مریم»، «تولد یک پروانه» و «جام جهانى در جوادیه» از جمله معروف ترین آثار داستانى این نویسنده است که تاکنون چهار دوره جایزه کتاب سال، ادبیات دفاع مقدس، کانون پرورش فکرى کودکان و نوجوانان و ده‌ها جایزه دیگر را نصیب نویسنده اش کرده است .

 

از دیگر آثار امیریان می‌توان به «آخرین گلوله صیاد» زندگینامه داستانی شهید صیاد شیرازی و «داستان مریم» زندگینامه داستانی شهید مریم فرهانیان اشاره کرد.

 

خداحافظ کرخه (اولین اثر او)، بهشت برای تو، ایرج خسته است،مین نخودی، آخرین سوارسرنوشت، آقای شهردار، داستان بهنام (زندگینامه شهید بهنام محمدی)، دوستان خداحافظی نمی‌کنند، مترسک مزرعه آتشین، جام جهانی در جوادیه، فرمانده من، خداحافظ کرخه، عقاب کویر، بلوچ گریه نمی‌کند، بهشت برای تو، ایرج خسته است، یک آسمان منور، مین نخودی، تندرهای ابابیل، آخرین سوار سر نوشت، آقای شهردار، داستان بهنام، فرزندان ایرانیم، مرد، تولد یک پروانه، رفاقت به سبک تانک، لحظه جدایی من، آخرین گلوله سرخای، مترسک مزرعه آتشین، دوستان خداحافظی نمی‌کنند، جام جهانی در جوادیه، سلحشوران امیر خیز از دیگر آثار امیریان است.

 

فرهاد حسن زاده، متولد فروردین ماه 1341 در آبادان است. او فعالیت حرفه‌ای خود را از سال 1368 آغاز کرد و تاکنون ٥٠ عنوان کتاب در زمینه‌های گوناگونی چون رمان، افسانه، داستان کوتاه، داستان بلند، فانتزی، طنز و زندگی‌نامه به بازار نشر ارائه داده که بیشتر این آثار در حوزه کودک و نوجوان بوده است.

 

او از اعضای هیئت مؤسس انجمن نویسندگان کودک و نوجوان است و هم اکنون مسئولیت بخش ادبی تحریریه نشریه «دوچرخه» (ضمیمه روزنامه همشهری ویژه نوجوانان) را بر عهده دارد.

 

ماشو در مه (رمان نوجوان)، روزنامه سقفی همشاگردی (مجموعه طنز برای نوجوانان)، عشق و آینه (مجموعه داستان)، همان لنگه کفش بنفش (داستان کودک)، بندرختی که برای خودش دل داشت (داستانک)، لبخندهای کشمشی یک خانواده‌ی خوشبخت (مجموعه داستان)، خنده به شرط قلقلک (شعر طنز برای نوجوانان) از جمله آثاری اوست .

 

حسن زاده درجشنواره بزرگ بیست سال ادبیات کودک و نوجوان سال 1379 توانست عنوان «نویسنده برگزیده» را از آن خود کند. او در سال 1383 با رمان «حیاط خلوت» نامزد دریافت جایزه بنیاد گلشیری شد و آثار «عشق و آینه»، «دو لقمه‌ چرب و نرم» و «همان لنگه کفش بنفش» او، در سال‌های 1381،1380 و 1383 به عنوان کتاب سال نشریه سلام بچه‌ها انتخاب شد.

 

طاهره ایبد، نویسنده کودک و نوجوان، متولد سال 1342 در شیراز است. وی فارغ التحصیل رشته ی کاردانی آموزش زبان انگلیسی است و حدود 65 عنوان کتاب دارد که چهارتای آن مجموعه داستان ورمان برای بزرگسالان و بقیه، رمان و مجموعه داستان‌هایی برای کودک ونوجوان و خردسال است.

 

ایبد تا کنون برنده ی 21 عنوان جایزه از جاهای مختلف شده است که یکی ازآن آثار متعلق به مجموعه ی طنز «آقای چرخشی» است که برگزیده کتاب خانه ی مونیخ در سال 2005 شده است.

 

از جمله آثار طنز او می‌توان به «خانواده آقای چرخشی»، «عمو نوروز بازنشسته می‌شود»، حسنک کجایی و داستان‌های یک قل دو قل اشاره کرد.

 

وی علاوه بر نویسندگی در زمینه بازنویسی، ویراستاری، داوری جشنواره‌های مختلف چون کتاب سال، کانون کودکان و نوجوانان، دفاع مقدس، جشنواره ادبی دانش آموزان، مجله سروش نوجوان، شهید غنی پور و غیره… فعالیت داشته و دارد.

 

از آثارتالیفی او می‌توان به الم شنگه، دور گردون، کاش آدم بزرگ‌ها نی نی شوند، شیشه‌های شکسته، خروس جنگی، باغچه توی گلدان، آخرین نامه، به هوای گل سرخ و غیره اشاره کرد.

 

داوران بخش بزرگسال

 

اسامی هیات داوران بخش داستان کوتاه و بلند بزرگسال یازدهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره اعلام شدند.

 

مجید قیصری، فیروز زنوزی جلالی و راضیه تجار هیات داوران بخش داستان کوتاه و بلند بزرگسال جشنواره سوره را تشکیل می‌دهند.

 

مجید قیصری سال ١٣٤٥در تهران متولد شد. وی در رشته روانشناسی تحصیل کرده است و در اوایل دهه ٧٠ به طور جدی به نوشتن داستان کوتاه پرداخت. مجموعه داستان «صلح»، رمان «جنگی بود، جنگی نبود»، مجموعه داستان«طعم باروت» و مجموعه داستان«نفر سوم از سمت چپ» محصول تلاش‌های او در زمینه داستان‌نویسی در دهه گذشته است.

 

رمان «ضیافت به صرف گلوله» ، مجموعه داستان «سه دختر گل‌فروش» (برنده جایزه قلم زرین سال ٨٥ )، رمان «باغ تلو»، کتاب «داستان‌‌های کوتاه قیصری»  و مجموعه داستان «گوساله سرگردان» نیز از جمله کتابهای وی است.

 

فیروز زنوزی جلالی متولد 1329 در خرم‌آباد است. وی تحصیلات ابتدایی را در بروجرد به پایان رساند و به تهران آمد و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته‌های نظامی گذرانده و ناخدا یکم کمیسر دریایی است.

 

زنوزی جلالی به‌عنوان کارشناس با بخش داستان بنیاد جنگ‌زدگان، کتاب سال بنیاد شهید، بخش قصه و رمان حوزه هنری و بخش انتخاب آثار برتر معلمان همکاری داشته و علاوه بر ساخت فیلمهای مستند به فیلم‌نامه و نمایش‌نامه‌نویسی و تدریس و نقد نیز می‌پردازد.

 

کتاب مردی با کفش‌های قهوه‌ای او جزء آثار برتر 20 ساله انقلاب شناخته شده و کتاب مخلوق او نیز برنده دیپلم افتخار از طرف بنیاد شهید شده است.

 

از آثار وی می‌توان به باران بر زمین سوخته (مجموعه نقد آثار احمد محمود)، سالهای سرد، خاک و خاکستر، روزی که خورشید سوخت، اسکاد روی ماز 543، مردی با کفش‌های قهوه‌ای، سیاه بمبک، مجموعه داستان اولی‌ها (گردآوری)، مخلوق (رمان) و شور و شیرین (فیلم‌نامه) اشاره کرد.

 

راضیه تجار متولد 5 آذر 1326 در تهران است. وی فارغ التحصیل رشته روانشناسی و از فعالان نویسندگی است و تاکنون مسئولیت‌های ادبی – هنری زیادی را بر عهده داشته است.

 

حضور در شورای بررسی داستان و کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، وزارت ارشاد، بنیاد شهید، بنیاد جانبازان، مدرس داستان نویسی دانشگاه صدا وسیما، مسئولیت جلسات نقد و بررسی داستان به مدت 16 سال در حوزه هنری کشور، همکاری با روزنامه «جام جم»، مجله «زن روز» ، «سروش»، عضو شورای هنر، تدریس در خانه داستان فرهنگسرای انقلاب، هلال احمر و سردبیری «ادبیات داستانی» و دبیری انجمن « قلم ایران» از جمله فعالیت‌های او در عرصه فرهنگی و هنری است.

 

از آثار این نویسنده برجسته می توان به «نرگس‌ها»، «زن شیشه‌ای»، «هفت بند»، «بندهای روشنایی»، «سفر به ریشه ها»، «شعله و شب» ، «کوچه اقاقیا»، «جای خالی آفتابگردان‌ها»، «آرام شب بخیر»، «گمان مبر شعله بمیرد»، «از خاک تا افلاک» و «ستاره من» نام برد.

 

رمان های «کوچه اقاقیا»، «نرگس‌ها» و «هفت بند» این نویسنده به عنوان رمان برتر یک دهه در آموزش و پرورش انتخاب گردیده است. تجار همچنین موفق به کسب عنوان نویسنده زن برگزیده ادبیات هشت سال دفاع مقدس از سوی حوزه هنری نیز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار