آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۴۲۲

اپرای عروسکی «عاشورا» به‌روی صحنه می‌رود

اپرای عروسکی «عاشورا»، به‌نویسندگی و کارگردانی بهروز غریب‌پور، از ۲۲ تیرماه تا ۱۲ مردادماه سال ۱۴۰۴ در تالار فردوسی تهران اجرا خواهد شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، این اثر که یکی از تولیدات شناخته‌شده گروه تئاتر «آران» به‌شمار می‌رود، در چارچوب ویژه‌برنامه «خیمه هنر» به‌روی صحنه می‌رود.

به‌گفته کارگردان این اثر، اجرای پیشِ رو ضمن حفظ تمامیت متن و موسیقی، با طراحی صحنه کاملاً جدیدی ارائه خواهد شد.

غریب‌پور همچنین به بازگشت این اپرا به تالار فردوسی پس از یک دوره اجرا در تالار وحدت اشاره و ساختار آن را حاصل پژوهش بر نقاط مشترک «تعزیه» و «اپرای جهانی» توصیف کرده است.

در این دوره از اجرا، نسل جدیدی از هنرجویان و بازی‌دهندگان عروسکی گروه «آران» حضور خواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار