کد خبر:۲۵۵۵۷۲
رئیس عقیدتی سیاسی دانشگاه علوم دریایی نوشهر:

قرآن شفا دهنده تمام دردهاست

رئیس عقیدتی سیاسی دانشگاه علوم دریایی نوشهر گفت: درمان همه دردها و بدبختی‌ها و راه در امان ماندن بشر از این آفت‌ها و مشکلات در انس با قرآن است.
قرآن شفا دهنده تمام دردهاست
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، محفل انسی با قرآن امروز با حضور قاری حبیب الله غفاری و محمد خدامی در دانشگاه علوم دریایی نوشهر برگزار شد .
 
رئیس عقیدتی سیاسی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره ) نوشهر در این آیین گفت: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای انس گرفتن هرچه بیشتر با قرآن کریم است.
 
وی ادامه داد: قرائت و تفسیر قرآن کریم خوب و مهم است اما مانوس بودن و توجه عملی به قرآن کریم موجب نجات و تعالی انسان می‌شود، پس باید توجه به قرآن را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم.
 
حجت الاسلام محمدتقی حجازی به آیات خداوند در قرآن کریم اشاره کرد و افزود: در ماه رمضان به دستور خداوند تبارک و تعالی درهای جهنم بسته و درهای بهشت باز و شیطان در زنجیر است، پس باید از این فرصت، بهترین استفاده را برای نزدیکی به خداوند برد.
 
وی اضافه کرد: اگر با قرآن مانوس باشیم یأس، ناامیدی و استرس از زندگی‌های ما رخت می‌بندد.
 
رئیس عقیدتی سیاسی دانشگاه علوم دریایی نوشهر در ادامه قرآن را شفادهنده تمام دردها دانست و گفت: درمان همه دردها و بدبختی‌ها و راه در امان ماندن بشر از این آفت‌ها و مشکلات در انس با قرآن است.
 
حجازی افزود: در این دانشگاه دانشجویان مستعد و خلاقی در عرصه قرآنی فعالیت دارند که باید آنان را به جامعه معرفی کرد.
 
اجرای برنامه از سوی گروه مدیحه سرایی بین المللی تواشیح یاسین از دیگر برنامه های این آیین معنوی بود.
 
در این آیین شماری از مسوولان، فرماندهان نظامی و انتظامی حضور داشتند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار