کد خبر:۲۵۶۲۱۰
دانشجویان انقلابی خطاب به رئیس‌جمهور:

معنای اعتدال، انفعال در برابر لابی‌گری‌ها و زد‌و‌بند‌ها نیست

پایگاه دانشجویان انقلابی طی نامه ای به رئیس‌جمهور تاکید کرد: معنای اعتدال بر اساس مبانی قران کریم راه رفتن میان حق و باطل و تقسیم‌بندی‌های سیاسی و ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، پایگاه دانشجویان انقلابی در نامه‌ای سرگشاده به رئیس‌جمهور نکاتی را متذکر شد.

 

متان کامل این نامه بدین شرح است:

 

  بسم الله الرحمن الرحیم

 

"شما می‌گوئید که ما شعار عدالت می‌دهیم؛ دانشجو را می‌گیرند، اما آن کسى را که به عدالت صدمه زده، نمی‌گیرند. قوه‌ قضائیه چنین، یا دستگاه مسئول چنان. خوب، اینجا شما باید زرنگى کنید؛ یک لحظه از درخواست و مطالبه‌ عدالت کوتاهى نکنید؛ این شأن شماست. جوان و دانشجو و مؤمن شأنش همین است که عدالت را بخواهد. پشتوانه‌ى این فکر هم با همه‌ى وجود، خودم هستم و امروز بحمداللَّه نظام هست.”

 

﴿1﴾ بدترین اشکال و اشکال وارد بر محیط دانشجوئى این است که دانشجو دچار محافظه‌کارى شود و حرفش را با ملاحظه‌ موقع و مصلحت خیالى بیان کند؛ نه، دانشجو باید حرفش را صریح بزند. البته در کنار این صراحتِ در بیان، صداقت در نیت هم باید وجود داشته باشد و در کنار او، سرعت در پذیرش خطا؛ اگر ثابت شد که خطاست. فرق شماى جوان و دانشجو و صادق و پاکیزه‌دل، با یک آدم سیاسى‌کار باید در همین باشد؛ حرفتان را صریح بزنید؛ آنچه را که می‌زنید، از دل بزنید؛ و اگر چنانچه معلوم شد که اشتباه است، سریع پس بگیرید؛ راحت. این، به نظر من یکى از بهترین شاخصه‌هاى دانشجوئى است.﴿2﴾

 

ریاست محترم‌جمهور جناب آقای شیخ حسن روحانی

 

 ابتدا عید سعید فطر را بر شما تبریک عرض کرده و آرزوی قبولی طاعات و عبادات جنابعالی را از درگاه خداوند منان خواستاریم. رئیس محترم جمهور جناب شیخ حسن روحانی، پایگاه دانشجویان انقلابی به نمایندگی از دانشجویان با توجه به رسالت خود و عنایت ویژه جریان دانشجویی به منویات مقام معظم رهبری پیرامون رسالت دانشجویی و نیز تذکردادن، در صدد برآمده تا چند کلامی به صورت صریح و بی‌واسطه با جنابعالی مکاتبه کرده تا ما نیز در توفیقات بعدی جمهوری اسلامی نیز خود را سهیم دانسته و در اصلاح امور دخیل باشیم.

 

رئیس جمهور محترم جناب آقای شیخ حسن روحانی

 

الف: بر هیچ کس پوشیده نیست که عرصه مسئولیت در کشور جمهوری اسلامی ایران، یکی از راه‌ها و عرصه‌های سخت و پر تلاش می‌باشد که این راه جز به همت جهادی و توان بالا و اندیشه‌های نو، میسر نمی‌شود. لذا استفاده از نیروهای جوان و متعهد که به حمدالله در کشور جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب اسلامی و پرتوهای آن کم نیست، خود سبب افزایش تحرک و جنبش دولت یازدهم و توفیقات در عرصه‌های مختلف می‌شود.

 

ب : تخصص هر شخص و نمره آزمون حضور در صحنه‌ها و تصمیم‌گیری‌های مهم در گذشته می‌تواند ملاکی برای گزینش همکاران شما باشد که در صورت اجرا نشانی از ثبات دولت یازدهم بر عهد خود با مردم است. حضور افرادی مرتبط با وزارت‍خانه‌ها و نیز همچنین وجود نمره قبولی در گذشته در صورت رعایت حتی می‌تواند تبدیل به یکی از شاخص‌های مهم دولت یازدهم باشد. امید‍‌داریم که اعضای کابینه شما از این موارد برخوردار باشند چرا که مردم ایران خود قادر به تشخیص این موضوع می‌باشند.لذا شما را به سخن مقام معظم رهبری معطوف می‌سازم.

 

” لذا عمده‌ تأکید من بر گزینش همکاران است. من این را مکرّر عرض کرده‌ام، باز هم عرض می‌کنم. به این نکته باید توجّه کنید: گاهی می‌شود که یک مدیر، در مجموعه‌ کاری خود، طبعاً به افرادی تکیه می‌کند و همه‌ کارها را شخصاً نمی‌تواند انجام دهد. ناگزیر، کسانی با اختیاراتی در مجموعه‌هایی هستند و گاهی می‌بینید در صراط و راه دیگری حرکت می‌کنند. اوّلین ثمری که ثمر تلخی است، این است که کار این مدیر را لنگ می‌گذارند. بعد هم، البته کشور ضرر می‌بیند؛ اهداف ضرر می‌بیند؛ مردم ضرر می‌بینند. اما اوّلین مشکلی که به وجود می‌آید این است که خود آن مدیر، می‌بیند کارش پیش نمی‌رود. برای خاطر این‌که، به انسانهایی تکیه کرده که اهل نیستند. در محیط وزرارتخانه، باید کسانی را آورد که به این راه و هدف از بُنِ دندان معتقد باشند….

 

ما الان اگر واقعاً بخواهیم مدیران برجسته‌ای در سطح وزیر پیدا کنیم، تعداد بی‌شماری را می‌توانیم مشخّص نماییم. یعنی واقعاً جمهوری اسلامی، هیچ مشکلی از این‌جهت ندارد. من قبول ندارم که ما دچار کمبود مدیر در سطوح بالا هستیم. ممکن است الان در سطوح متوسط این‌طور باشد؛ امّا در سطوح بالا، بحمداللَّه مدیران خوبی داریم و می‌توانید از این افرادِ مؤمن و معتقد استفاده کنید.من این‌طور می‌خواهم تعبیر کنم و این تعبیر، حاکی و گویاست: عرض من این است که در محیط وزارتخانه، آن جوّ حزب‌الّلهی را غالب کنید. با همان بارِ معنایی که کلمه‌ی (حزب‌الّلهی) دارد.”﴿3﴾

 

ج: در سخنرانی‌ها، شما به صورت مداوم از اعتدال سخن گفته‌اید. امید است که بنا بر گفته‌های انتخاباتی خود، بر این اصل بمانید و در ورود به عرصه و فرایند سیاسی‌کاری و تقسیم منابع در میان دیگر احزاب خودداری کنید. چرا که معنای اعتدال بر اساس مبانی قران کریم و سیره ائمه معصومین استفاده از افراد متعهد و متخصص در امور و نه راه رفتن میان حق و باطل و تقسیم‌بندی‌های سیاسی و انفعالی در برابر لابی‌گری‌های سیاسی و زد‌و‌بند‌های سیاسی است. امیدواریم که این مورد از این دولت به دور بوده و مشی اعتدال را بنا بر همه بندی سیاسی و سرهم بندی سیاسی قلمداد نکرده و بر اصول اساسی دولت که استقلال از وابستگی حزبی و مردمی بودن است را رعایت کند.

 

رئیس جمهور محترم جناب آقای شیخ حسن روحانی

 

انتخابات سال 88 یکی از نمادهای بزرگ مردم سالاری دینی و رأی اعتماد بالای مردم به جمهوری اسلامی بود. اما متاسفانه عده‌ای در داخل، دست در دست عناصر خارجی سعی داشتند این بزرگی و شکوه و حلاوت مردم سالاری را در کام مردم ایران تلخ کنند و غائله‌ای را بوجود آوردند که بی‌شک قصد براندازی جمهوری اسلامی را در دستور کار خود داشتند. هر چند که با توجه به عنایات حضرت حق تعالی و عنایت امام زمان (عج) و حضور ولی امر مسلمین و بصیرت مردم که خود نقش خواص را ایفا کردند ، این فتنه همچون فتنه‌های گذشته به روسیاهی عده‌ای مبدل شد.

 

اما بعضی از افراد معلوم‌الحال نه تنها در آن زمان که حتی هم اکنون، هیچ موضع صریح و متقن را با سران فتنه آقایان موسوی و کروبی و جمیع فتنه‌گران نداشته و حتی سعی در پوشاندن کارهای این جمیع کرده‌اند. واژه فتنه و تعیین موضع صریح در مقابل آن، شاخص ارزشمندی بود که مقام معظم رهبری برای چندمین بار جهت مشخص نمودن سره از ناسره قرار دادند و چه افسوس که کسانی در این آزمون با نمره‌هایی مفتضح مردود شده و از چشم خداوند متعال، امام زمان(ع)، رهبر معظم انقلاب و ملت ایران افتادند.

 

لذا از شما انتظار می‌رود که نسبت به تعیین عناصر این جریان در کابینه خود خوداری کرده و از این جریان اعلام برائت کنید. رئیس‌جمهور محترم جناب آقای شیخ حسن روحانی تعیین نقش کلمات در جامعه‌ای که هزاران اندیشه از هر سو روانه است و هرکس در معنای ذهن خود تفسیری از آن دارد به شدت سخت می‌باشد. این موضوع زمانی مشخص و برجسته می‌شود که در سطح کلان و چشم‌انداز چهارساله، هرکدام از جناح‌های سیاسی و خارجی به نام خود از این کلمات بهره می‌برند و نیز مرزبندی صریحی از تولید‌کننده و احیا‌کننده این کلمات وجود نداشته باشد. این خود از ملزومات اداره کشور است که معنای کلمات و جبهه‌بندی‌های دولت به صورت صریح تعریف شده و حاشیه امنی را برای اندیشه‌های دولت و عدم سوء‌استفاده‌های بعدی بوجود بیاورد.

 

جنابعالی خود بر این موضوع واقف هستید که تعیین خط و مرز صریح در قبال سیاست خارجه و سیاست داخلی و برخورد با جناح‌بندی‌های داخلی نه تنها از اعتدال دور نمی‌باشد که خود از لوازم نشان‌دهنده حد و مرز اعتدال نیز می‌باشد.

 

رئیس‌جمهور محترم جناب آقای شیخ حسن روحانی

 

در سخنرانی‌ها، شما به صورت مداوم از اعتدال سخن گفته‌اید. امید است که بنا بر گفته‌های انتخاباتی خود، بر این اصل بمانید و در عرصه‌های دولتی و کشوری از ورود به فرایند سیاسی‌کاری و تقسیم منابع در میان دیگر احزاب خودداری کنید چرا که معنای اعتدال بر اساس مبانی قران کریم و سیره ائمه معصومین استفاده از افراد متعهد و متخصص در امور و نه تقسیم‌بندی‌های سیاسی و انفعال در برابر لابی‌گری‌های سیاسی و زد‌و‌بند‌های سیاسی است. امیدواریم که این مورد از این دولت به دور بوده و مشی اعتدال را بنا بر همه‌بندی سیاسی و سرهم بندی سیاسی قلمداد نکرده و بر اصول اساسی دولت که استقلال از وابستگی حزبی و مردمی بودن است را رعایت کند.

 

رئیس جمهور محترم جناب آقای شیخ حسن روحانی وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْکُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ عَلَیْکُمْ إِذْ کُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِکُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَکُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَةٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَکُم مِّنْهَا کَذَلِکَ یُبَیِّنُ اللّهُ لَکُمْ آیَاتِهِ لَعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ ﴿4﴾

 

بر همه عیان است که بر اساس گفته مقام معظم رهبری اتحاد و همدلی نیاز امروز جامعه ماست. همدلی که نتیجه‌ای فارغ از اسلام و برکات انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی نمی‌باشد و نمی‌تواند باشد. لذا بر اساس سیره امام علی (ع) هر گروهی دارای دافعه و جاذبه می‌باشند که جاذبه حداکثر و دافعه حداقلی می‌باشد.

 

اما این جاذبه شامل کسانی که مسائل فتنه و امثال کسانی که بر فتنه پافشاری و اصول اساسی نظام را مردود می‌دانستند نمی‌باشد. اختلاف در سلایق سیاسی با اختلاف‌افکنی و تفرقه و مخالفت با مبانی جمهوری اسلامی، یکی و جمع‌شدنی نیست. جاذبه برای کسانی است که در اصول نظام جمهوری اسلامی شکی نداشته و ندارند. ملت شریف ایران واقف هستند که این نه تنها شامل آقایان موسوی و کروبی و دیگر هم‌بندهای سیاسی آنها نمی‌شود بلکه اتحاد با این گروه منافی اصول هم می‌باشد. و حتی شامل همه کسانی است که در کشور زندگی می‌کنند و گاه‌و بیگاه با نطق‌های زهر اگین فضای همدلی مردم را با چاشنی‌های خارجی به قصد تخریب نظام، تلخ می‌کنند نیز نمی‌شود.

 

رئیس جمهور محترم جناب آقای شیخ حسن روحانی اما در پایان و نکته آخر این است که از دولت یازدهم انتظار می‌رود از کارهای شتاب‌زده و بدون کارشناسی خودداری کرده و به صورت صریح با مردم صحبت کنند. چرا که شما در بحبوئه انتخابات از حل صد روزه مشکلات سخن به میان آورده اید و اما بعد از انتخابات این کار را به چند سال تلاش هم مشکل دانسته‌اید.

 

یا حتی زیر سئوال‌بردن آمار دولت قبل نیز کاری شتاب‌زده بود چرا که عمر دولت یازدهم هم چهار سال بیشتر نمی‌باشد و امکان آن هست که در دولت‌های بعدی نیز همین رویه ادامه پیدا کرده و دامن‌گیر این دولت نیز شود و نیز دیگر مواردی که انشالله در میانه دولت شما دیگر امید به تکرار آن را نداشته باشیم.

 

من الله توفیق

 

پایگاه دانشجویان انقلابی

 

(1)بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‌ امام خامنه‌ای در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاههاى شیراز 1387/2/14

(2)دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب 1387/7/7

(3) 3/6/72 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار هیأت دولت در آغاز کار دوره دوم ریاست جمهوری آقای هاشمی‏رفسنجانی

(4) "سوره مبارکه آل عمران 103 و همگى به ریسمان خدا چنگ زنید و پراکنده نشوید و نعمت‏خدا را بر خود یاد کنید آنگاه که دشمنان [یکدیگر] بودید پس میان دلهاى شما الفت انداخت تا به لطف او برادران هم شدید و بر کنار پرتگاه آتش بودید که شما را از آن رهانید این گونه خداوند نشانه‏هاى خود را براى شما روشن مى‏کند باشد که شما راه یابید "

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۱۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۰
بيخودي خودشونو خسته کردن با نامه نوشتن

شخصيت هر فرد را از دوستانش مي شود شناخت

بينيد بال چپ و راست جناب حسن روحاني چه کساني هستند
ان وقت با خود ديگر نمي گوئيد کسي فاني را به ايشان تحميل کرد
بلکه مي فهميد که ايشان و تمام کساني که براي وزارت مشخص شده اند و اطرافيانشان با هم هم پيمان و قسم خورده اند و يکي هستند
3
2
پربازدیدترین آخرین اخبار