حسین خالقی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، گفت: با توجه به سخن رئیس جمهور منتخب در جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه مبنی بر اینکه با تمامی افراد شرط شده که باید عملکرد فراجناحی داشته باشند، این سوال پیش می آید که چرا باید افرادی انتخاب شوند که برای نوع عملکرد آنها مجبور باشیم شرط بگذاریم؟!
وی افزود: اینکه رئیس جمهور تحت فشار هیچ جناحی نیست و با عنایت به قدرت سیاسی ایشان، این مطلبی درست است؛ اما انتظار داریم بنا به حزب جانب دار، ایشان خود را مقروض هیچ حزب و یا جناحی نیز ندانند.
سابقه سیاسی وزرای پیشنهادی گواه جناحی بودن کابینه است
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه جامع گلستان تصریح کرد: کابینه پیشنهادی، کابینه ای فراجناحی نیست و سبقه سیاسی وزرای پیشنهادی گواه این ادعاست.
خالقی تأکید کرد: حضور افرادی چون آقای زنگنه عملا اعتدال و فراجناحی بودن این کابینه را زیر منگنه قرار داده است.
وی افزود: جناحی و یا غیرجناحی، امید آن است که عملکردی غیر از اصول و مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از کابینه آینده شاهد نباشیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان بیان داشت: در نهایت از مجلس انتظار می رود در هنگام دادن رأی اعتماد، التزام به نظام و مطیع ولایت فقیه بودن و سابقه ای سیاسی مقبولی که بر این حیث، صحه بگذارد را مدنظر قرار دهند و مهم تر اینکه عدم دادن رأی اعتماد به برخی وزرا به معنای قطع تعامل دولت و مجلس نیست.