به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهرداد لاهوتی که به عنوان نماینده مخالف وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت و درمان در صحن علنی مجلس سخن میگفت، اظهار داشت: امروز مشکلاتی در بخش درمان کشور داریم و در مراجعات شما دوستان به حوزههای انتخابی ، بخش درمان کشور از مهمترین مسائل است و نیاز است که این مشکلات را ما عرض کنیم و قطعا اگر جناب قاضیزاده سوالاتی که بنده مطرح میکنم را پاسخهای قانعکنندهای بدهند، دست وی را میبوسم و حتی به وی رای هم میدهم.
وی با اظهار تاسف از عدم اختصاص تمهیدات و اعتبارات لازم برای خدمات داروها، امکانات و تجهیزات درمانی اظهار داشت: بیماران حق بیمه خود را پرداخت میکنند، اما خدمات به اندازه نیاز با قیمتی منصفانه دریافت نمیشود.
لاهوتی خطاب به وزیر پیشنهادی بهداشت، گفت: شما اعلام کردهاید اطلاعی از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نداشتید و مجلس را اینگونه نمیشناختید، آیا با این وضعیت میتوانید با کمیسیون تخصصی خود کار کنید؟ موضوع درمان در بخش دولتی قابل دوام نیست و نتوانسته خدمات در شأن مردم مهیا کند. جنابعالی که مبشر بخش خصوصی هستید، چگونه میخواهید به بخش دولتی بها دهید و برنامه شما برای بخش دولتی چیست.
وی با بیان اینکه توزیع ناعادلانه ثروت نیروی انسانی باید از سوی آقای قاضیزاده تبیین و توضیح داده شود، گفت: ارائه توضیحات شما در کمیسیونهای تخصصی مجلس پاسخگویی مناسب برای اینگونه سوالات نبوده. تضییع حقوق 8 هزار نفر دانشجو که خود را تطبیق دادند با دانشگاه تهران را چه خواهید کرد.
نماینده مردم لنگرود اظهار داشت: ما نمایندگان توان مراجعه به بخش خصوصی را داریم، ولی آیا مردم این وضعیت را دارند؟ آیا در بخش دولتی این بستر برای مردم فراهم است. من خدمت آقای قاضیزاده عرض کردم هفته قبل در حوزه انتخابیه بنده به مدت چندین روز جنازه یک فرد را در بیمارستان راضی رشت به دلیل 2 میلیون تومان مبلغ نگه داشتند و با واسطه بنده جنازه او به خانوادهاش تبدیل داده شد.
لاهوتی با تاکید بر اینکه آقای قاضیزاده خود باید در جریان این مشکلات برآید و در رفع آنها بکوشد، افزود: شما به بخش پزشکمحوری یعنی تقویت بخش خصوصی اعتقاد دارید، در حالی که امروز مریضهای صعبالعلاج به خاطر مشکلات درمانی در بخش دولتی در جلو چشم خانوادههای خود نظارهگر من هستند.
وی افزود: امروز حقوق یک پزشک عمومی از یک کارمند کمتر است. این باعث شده است که پزشکان عزیز عمومی از ارائه خدمت در حوزههای روستایی خود مهاجرت کنند. امروز بیشتر مراکز درمانی روستایی خالی است. بخش مغفول مانده پزشک خانواده نیز ادامه دارد. بیمه سلامت حدود 5 الی 6 میلیون نفر فاقد هرگونه بیمه درمانی در کشور میباشند و چگونه باید برای آنها تعیین تکلیف کرد.
وی با بیان اینکه براساس قانون برنامه پنجم، پزشکانی که به صورت استخدامی و پیمانی قرارداد دارند حق فعالیت خصوصی ندارند، خطاب به وزیر پیشنهادی بهداشت گفت: چگونه می خواهید با این موضوع برخورد کنید؟
لاهوتی در پایان یادآور شد: بنده به صداقت، درستی، پاکی و جهادی بودن شما اعتقاد دارم، اما شما مدیریت شش ماهه یکی از دانشکده های علوم پزشکی تهران را برعهده داشتید، به دلیل شرایطی که بود رها کردید و اکنون چه تضمینی وجود دارد؟