آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۷۰۴۲
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:

دانشجویان ایرانی خارج از کشور سفیران فرهنگی ایران در جهان هستند

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: دانشجویان ایرانی خارج از کشور سفیران فرهنگی ایران در جهان هستند و به همین منظور باید در این راستا بکوشند.

سعید سهراب پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه هفتمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور بیان داشت: طی فرخوانی که داده شد 736 نفر در این همایش ثبت نام کردند که 135 نفر از آنان توسط ستاد اجرایی تعیین شدند و در نهایت ثبت نام 111 نفر قطع شد.

 

وی ادامه داد: از این تعداد 59 نفر با همسر خود، 34 نفر به اتفاق همسر و یک فرزند و 20 نفر به اتفاق همسر و دو فرزند خود در این همایش شرکت کرده‌اند.

 

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در مجموع 224 نفر در این همایش شرکت کرده‌اند، تصریح کرد: چهار لیسانسه، 13 نفر فوق لیسانس، 88 نفر دکترا و شش نفر پسا دکترا در این همایش حضور دارند

 

سهراب پور با اشاره به اینکه 22 استاد داخلی نیز در این همایش حضور دارند، خاطرنشان کرد: در این همایش پنج روزه سه استاد خارجی نیز حضور خواهند داشت.

 

وی افزود: این همایش از سال 85 به صورت متوالی در مشهد برگزار می‌شود و تا کنون هفت همایش به صورت سالیانه برگزار شده است.

 

دبیر همایش با اشاره به اینکه نمایندگی ولی فقیه در کشورهای اروپایی و شرقی مشغول به فعالیت است، بیان کرد: تفاوتی که این همایش نسبت به سال قبل تجربه می‌کند این است که علاوه بر حضور نمایندگان انجمن دانشجویان ایرانی خارج از کشور از تعدادی از نخبگان علمی نیز دعوت شده تا دستاوردهای علمی خود را در این همایش ارائه دهند.

 

سهراب پوردر خصوص اهداف برگزاری این همایش گفت: ایجاد فضای مناسب جهت ارتباط اساتید و دانشجویان خارج از کشور باهم و ارتباط آنان با اساتید و دانشجویان داخلی، ایجاد فضای مناسب برای راههای شناخت و توسعه روابط، آشنایی با مسائل اساسی دانشجویان خارج از کشور جهت رفع نیازهایشان، تبیین مواضع و موقعیت‌ دانشگاه‌های کشور، آشنایی با دستاوردهای ایرانیان داخل و خارج از کشور و غیره از جمله اهداف برگزاری این همایش می‌باشد.

 

وی در پایان تصریح کرد: آمریکا، کانادا، آلمان، ایتالیا، فرانسه، سوئد، بلژیک، استرالیا، ژاپن، روسیه، چین، امارات، اکراین، ترکیه، ایرلند، آذربایجان، اندونزی، کره جنوبی، مالزی، سنگاپور، هند و انگلستان از جمله کشورهایی هستند که در این همایش شرکت کرده‌اند.

 

لازم به ذکر است، برگزاری این همایش تا 26 مرداده ماه سال جاری در هتل جم مشهد ادامه خواهد داشت. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار