کد خبر:۲۵۷۶۹۲
از 30 مرداد تا اول شهریور ماه؛

ششمین کنگره بین‌المللی «غدد و متابولیسم ایران» در مشهد برگزار می‌شود

ششمین کنگره بین‌المللی «غدد و متابولیسم ایران» از 30 مرداد تا اول شهریور ماه سال جاری در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، نصرت قائمی صبح امروز در نشست خبری کنگره بین المللی «غدد و متابولیسم کودکان ایران» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در خصوص علت بیماری تیروئید در نوزادان گفت: مصرف دارو مادر برای این بیماری در نوزادان تاثیری ندارد و هورمون خود کودک باید فعال شود؛ اگر تیروئید جنین فعال نشود باعث کم کاری تیروئید و عقب ماندگی ذهنی در کودک می‌شود.


وی در بیان اینکه چرا غربالگری با وجود هزینه سنگین انجام می‌شود، افزود: با توجه به اینکه ممکن است با انجام ندادن این آزمایش‌ها یک بچه عقب مانده ذهنی به وجود بیاید و تا آخر عمر این بیماری با وی همراه باشد؛ انجام غربالگری و پیشگیری از این بیماری لازم است تا از این مورد پیشگیری شود.


قائمی از برگزاری ششمین کنگره بین المللی «غدد و متابولیسم ایران» در مشهد خبر داد و گفت: در این همایش 350 متخصص در زمینه بیماری کودکان حضور دارند.


تست غربالگری راه حل جلوگیری از ابتلا کودکان به بیماری متابولیسم و غدد است


 اشراقی، فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه این نوع  بیماری‌ها درمان‌های موثر دارند و خوش آینده هستند به اهمیت این مسئله و جدی بودنش تاکید کرد.


وی در خصوص بیماری پیکاری افزود: این بیماری عموما جزو شایع ترین بیماری‌هاست که به خاطر مسائل ژنتیک به وجود می‌آید و ماحصل آن بالا رفتن فنیل آلانین در بدن است و به همان میزان هم صدمه هوشی بالا می‌رود و در نهایت روابط عصبی مغز کم می‌شود و به هوش صدمه می زند که مهمترین آن متمایل شدن رنگ چشم به سمت آبی، دانه دانه شدن پوست، تشنج، اختلال حرکتی و پیش فعالی است.


فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان راه حل این آسیب را تست غربالگری دانست و در این باره گفت: اگر با تست غربالگری علائم را تشخیص دهیم عاقبت خوبی خواهد داشت و بعد از تشخیص، مشخص خواهد شد که دوره درمان، مادام العمر است یا طی سه سال انجام می‌گیرد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار