کد خبر:۲۵۸۳۳۶
ششمین کنگره بین‌المللی «غدد و متابولیسم ایران»-3؛

عضو انجمن غدد اروپا: از هر 25 هزار دختر یک نفر دچار مشکل غدد متابولیسم می‌شود

عضو انجمن غدد اروپا گفت: در حال حاضر از هر 25 هزار دختر یک نفر از آنان دچار مشکل غدد متابولیسمی می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، پل سنگر امروز در حاشیه همایش غدد متابولیسم در جمع خبرنگاران در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد بیان داشت: بیماری غدد متابولیسم یک بیماری ارثی مختص دختران است که یک کروموزوم آنان کم است.

 

وی با اشاره به اینکه از هر 25 هزار دختر تنها یک نفر دچار این مشکل می‌شود، تصریح کرد: این افراد در ظاهر دختر هستند؛ اما در واقع با مشکلات زیادی مواجه هستند.

 

سنگر با اشاره به اینکه در این افراد مشکلات رشد در سنین دو تا سه سالگی بروز می‌کند، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه تاخیر رشد واضح نیست؛ بنابراین والدین در سن 10 سالگی متوجه این مشکل می‌شوند.

 

این پروفسور طب اطفال ادامه داد: هنگامی که این افراد به پزشک عمومی مراجعه کردند، پزشکان عمومی باید به سرعت این افراد را به یک متخصص راهنمایی کنند تا از مشکلات بیشتر جلوگیری شود.

 

وی در خصوص مشکلاتی که این قبیل بیماران با آن مواجه هستند، تصریح کرد: مشکلات قلبی در هنگام تولد، عدم رشد کافی، گردن‌های بزرگ، سینه پهن، ناخن‌های شکننده، کوتاهی انگشت چهارم، مشکات تیروئیدی و شنوایی، نازایی و مشکلات حاد رشدی از جمله مشکلاتی است که این نوع بیماران با آن مواجه هستند.

 

سنگر با تاکید بر اینکه این افراد از نظر هوشی طبیعی هستند، افزود: این افراد از نظر زندگی اجتماعی با مشکل مواجه هستند؛ زیرا نمی‌توانند ازدواج کنند؛ اما زمانی که تحت درمان قرار گیرند، امکان بچه دار شدنشان وجود دارد.

 

عضو انجمن غدد اروپا تاکید داشت: این بیماری قابل درمان نیست؛ اما می‌توان یک سری از علائم آن را بهبود بخشید.

 

وی از ایران به عنوان یک کشور زیبا با مردمانی مهمان نواز یاد کرد و بیان داشت: ایران دارای تمدن بسیار بالا و دوست داشتنی است.

 

سنگر در پایان خاطرنشان کرد: از فضای حرم مطهر و همچنین از زعفران ایرانی بسیار لذت می‌برد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار