دبیر مجمع دختران مسلمان دانشگاه شیراز گفت: گفته میشود که اعضای کابینه دولت، فراجناحی است؛ فراجناحی یعنی شایستهسالاری یعنی اینکه برای جذب نظر هر جناح، نباید از هر کدام، یک شخص را وارد کرد.
الهام انصاری در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، گفت: اینکه در کابینه به جوانگرایی اهمیت داده نشده است باعث میشود که برای دورههای بعد، تربیت نیرو صورت نگیرد و با این حال رئیسجمهور گفتهاند که معاونان از جوانان انتخاب میشوند که باید گفت به «عمل کار برآید، به سخنرانی نیست» و ما هم به این موضوع امیدواریم و تاکید میکنم که راهیابی جوانان به دولت از ضروریات بوده و باید به جوانان اعتماد کرد.
وی در بیان دیدگاه خود درباره کابینه دولت و وزرای پیشنهادی رئیسجمهور عنوان کرد: در کلیت کابینه ایرادی وارد نیست، جز اینکه اکثر اعضای آن را افرادی کهنسال تشکیل دادهاند که جوانگرایی مغفول ماند و حتی وزیر پیشنهادی برای وزارت ورزش و جوانان نیز فردی با سن بالا بود؛ در حالی که میشد نیرویی جوانتر را معرفی کرد.
دبیر مجمع دختران مسلمان دانشگاه شیراز افزود: سن بالای اعضای کابینه، گذشته و کارنامه آنها را پیشروی ما قرار میدهد و اکثریت را افرادی اهل کار با پیشینه و فعالیتهای قابل قبولی شامل میشد.
انصاری افزود: اینکه در کابینه به جوانگرایی اهمیت داده نشده است باعث میشود که برای دورههای بعد، تربیت نیرو صورت نگیرد و با این حال گفته میشود قرار است معاونان از جوانان انتخاب شوند که باید گفت به «عمل کار برآید، به سخنرانی نیست» که ما هم به این موضوع امیدواریم و تاکید میکنم که راهیابی جوانان به دولت از ضروریات بوده و باید به جوانان اعتماد کرد.
وی افزود: در این کابینه شاهد نوعی اسلام رحمانی هستیم؛ یعنی از هر طیف و گروهی، شخصی به عنوان وزیر پیشنهاد شد، از افرادی که به نوعی احساس میشد ارتباطی با فتنه 88 دارند تا کسانی که در دولت پیشین فعالیت داشتند مانند مصطفی پور، محمدی.
دبیر مجمع دختران مسلمان دانشگاه شیراز با اشاره به بدنه اصولگرای مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همانگونه که یکی از نمایندگان مجلس هم بیان کرد، هنگامی که در انتخابات، عارف به نفع روحانی کنار میرود این نشان میدهد که نمیتوان روحانی را در دسته اصولگرایان قرار داد که با توجه به این موضوع و رای بالایی که وزرای پیشنهادی کسب کردند متوجه میشویم که مجلس قصد داشت با رئیسجمهور همکاری داشته داشته و به نوعی تعامل مناسب بین قوا به وجود آید و این جای شکر دارد و همچنین مقام معظم رهبری نیز بر کمک همهجوره به دولت، بدون سنگاندازی تاکید داشتند.
انصاری تاکید کرد: گفته میشود که این کابینه، فراجناحی است اما به نظر من، فراجناحی یعنی شایستهسالاری یعنی اینکه برای جذب نظر هر جناح، نباید از هر کدام یک شخص را وارد کرد، بلکه بر فرض اگر همه شایستگان از یک دسته بودند، بدون توجه به آن دسته و سایر گروهها، همه افراد را از آن دسته انتخاب کرد و به گونهای باشد که برای هر منصب، شخصی شایستهتر از فردی که تعیین شدهاست وجود نداشته باشد و نباید توجه شود که این فرد شایسته از کدام حزب بوده که این فراجناحی عمل کردن است.
وی در ادامه گفت: دیدیم که از هر طیف و جناحی، فردی وارد کابینه شد، و این بیشتر برای وحدت یا به قول خودشان، آشتی ملی است که شاهدیم از هر سلیقهای در کابینه وجود دارد که امیدواریم تا پایان همکاری اعضا دوام داشته باشد و بتوانند بخوبی به وظیفه خود که خدمت به مردم است، عمل کنند.
این دانشجو با اشاره پخش مستقیم بررسیهای مجلس شورای اسلامی گفت: این کار صدا و سیما و رادیو باعث شد که شائبهای در مورد رای اعتماد به وزیران به وجود نیاید؛ چرا که مردم همه چیز را دیدند و صحبتی درباره باندبازی و وجود دستهای پشت پرده دیگر جایی ندارد؛ زیرا نمایندگان ملت، سخنان و پرسشهای خود را واضح بیان کردند.
انصاری خاطرنشان کرد: با مشاهده جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، آگاهی مردم افزایش یافت؛ چرا که شاید برای ما جستوجو درباره گذشته وزیران، دشوار بود؛ اما با سخنانی که نمایندگان موافق و مخالف هر وزیر پیشنهادی داشت، دانستههای ما از گذشته این افراد کاملتر شد و به رای اعتمادی که به هر وزیر داده شد، اعتماد بیشتری وجود دارد.